Nursel'in Mutfağı Sebzeli Börek Tarifi 9 Haziran 2015



9 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 9 Haziran salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 9 Haziran 2015 nurselin mutfağı Sebzeli Börek nasıl yapılır, 9 Haziran nurselin mutfağı Sebzeli Börek  tarifi, Sebzeli Börek  malzemeleri, Sebzeli Börek nasıl pişirilir, Sebzeli Börek   nasıl yapılır, nurselin mutfağı Sebzeli Börek  , Nurselin mutfağı 9 Haziran salı yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 09.06.2015 Sebzeli Börek Tarifi, nurselin mutfağı istanbul



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Sebzeli Börek tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

SEBZELİ BÖREK

Malzemeler:

4 adet kabak

3 adet havuç

1 tutam dereotu

250 g kaşar peyniri

4 adet yumurta

1 su bardağı süt

2,5 su bardağı un

1 paket kabartma tozu

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı kuru nane

sıvı yağ


Hazırlanışı:
Derin bir kaba 4 yumurta kırılır ve çırpılır. Un ve süt eklenerek tekrar çırpılır. Sıvı yağ gezdirilir. Krep hamuru kıvamında olacaktır. Kabuklarıyla rendelenen kabak ve havuç suyu sıkılmadan içine bırakılır. Rendelenen kaşar peyniri ve doğranan dereotu eklenir. Kuru nane ve tuz atılır. Kabartma tozu ilave edilir ve harmanlanır. Üzerine sıvı yağ gezdirilen cam kaba alınıp 180 derecede fırına verilir. Fırından çıkıp dilimlenerek sunuma alınır.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}