Nursel'in Mutfağı Pizza Pasta Tarifi 15 Haziran 2015 Adana



15 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 15 Haziran pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 15 Haziran 2015 nurselin mutfağı Pizza Pasta  nasıl yapılır, 15 Haziran nurselin mutfağı Pizza Pasta  tarifi, Pizza Pasta  malzemeleri, Pizza Pasta  nasıl pişirilir, Pizza Pasta   nasıl yapılır, nurselin mutfağı Pizza Pasta Tarifi , Nurselin mutfağı 15 Haziran pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 15.06.2015 Pizza Pasta Tarifi, nurselin mutfağı adana



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Pizza Pasta tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

PİZZA PASTA

Malzemeler:
Hamuru için; 
- 5 su bardağı un
- yarım paket instant maya
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 kahve fincanı zeytinyağı
- 1 yumurta

İç Harcı İçin:
 - 1,5 kangal sucuk
- 750 gram kaşar peyniri

Sosu İçin:
 - 2 yemek kaşığı domates salçası
- yarım çay bardağı ılık su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı taze kekik
- yarım çay kaşığı tuz 

Hazırlanışı:
 Un geniş bir kaba alınır. Üzerine mayası konur. Ilıtılan süt eklenir. Yoğurt ve zeytinyağı ilave edilir. Yumurta kırılır ve hamuru yoğurulur. 50 derecede ısıtılan fırında 10 dakika mayalandırılır. - 6 eşit bezeye ayrılır. Merdane ile tabak büyüklüğünde açılır. Suda ve yağda inceltilen domates salçası ,sarımsak ve kekik katılıp, pişirildikten sonra sürülür. Çemberin içinde 10 dakika 180 derecede önceden ısıtılan fırına verilir. 4 bezeye bu işlem uygulanır. Kalan 2 beze de açılıp soslanır, fırınlanmadan bir tanesi en alta konur. Üzerine rendelenen kaşar ve dilimlenen sucuk dizilir. Pişen 4 yufka üzerine konup aralarına yine sucuk ve kaşar serpilir. Kalan hamurla etrafı kapatılıp yağlanan pasta çemberine alınır. 15 dakika 180 derecede fırına verilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}