15 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 15 Haziran pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 15 Haziran 2015 nurselin mutfağı Pizza Pasta nasıl yapılır, 15 Haziran nurselin mutfağı Pizza Pasta tarifi, Pizza Pasta malzemeleri, Pizza Pasta nasıl pişirilir, Pizza Pasta nasıl yapılır, nurselin mutfağı Pizza Pasta Tarifi , Nurselin mutfağı 15 Haziran pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 15.06.2015 Pizza Pasta Tarifi, nurselin mutfağı adana
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Pizza Pasta tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
PİZZA PASTA
Malzemeler:
Hamuru için;
- 5 su bardağı un
- yarım paket instant maya
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 kahve fincanı zeytinyağı
- 1 yumurta
İç Harcı İçin:
- yarım paket instant maya
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 kahve fincanı zeytinyağı
- 1 yumurta
İç Harcı İçin:
- 1,5 kangal sucuk
- 750 gram kaşar peyniri
Sosu İçin:
- 750 gram kaşar peyniri
Sosu İçin:
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- yarım çay bardağı ılık su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı taze kekik
- yarım çay kaşığı tuz
- yarım çay bardağı ılık su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı taze kekik
- yarım çay kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Un geniş bir kaba alınır. Üzerine mayası konur.
Ilıtılan süt eklenir. Yoğurt ve zeytinyağı ilave edilir. Yumurta kırılır ve
hamuru yoğurulur. 50 derecede ısıtılan fırında 10 dakika mayalandırılır. - 6
eşit bezeye ayrılır. Merdane ile tabak büyüklüğünde açılır. Suda ve yağda
inceltilen domates salçası ,sarımsak ve kekik katılıp, pişirildikten sonra
sürülür. Çemberin içinde 10 dakika 180 derecede önceden ısıtılan fırına
verilir. 4 bezeye bu işlem uygulanır. Kalan 2 beze de açılıp soslanır,
fırınlanmadan bir tanesi en alta konur. Üzerine rendelenen kaşar ve dilimlenen
sucuk dizilir. Pişen 4 yufka üzerine konup aralarına yine sucuk ve kaşar
serpilir. Kalan hamurla etrafı kapatılıp yağlanan pasta çemberine alınır. 15
dakika 180 derecede fırına verilir.
0 yorum:
Yorum Gönder