Nursel'in Mutfağı Papatya Kurabiye Tarifi 17 Haziran 2015 Gazianatep



17 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 17 Haziran çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 17 Haziran 2015 nurselin mutfağı Papatya Kurabiye    nasıl yapılır, 17 Haziran nurselin mutfağı Papatya Kurabiye    tarifi, Papatya Kurabiye   malzemeleri, Papatya Kurabiye nasıl pişirilir, Papatya Kurabiye  nasıl yapılır, nurselin mutfağı Papatya Kurabiye  Tarifi , Nurselin mutfağı 17 Haziran çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 17.06.2015 Papatya Kurabiye  Tarifi, nurselin mutfağı gaziantep




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Papatya Kurabiye  tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..


PAPATYA KURABİYE

Malzemeler:
250 g tereyağ
yarım çay bardağı sıvı yağ
 aldığı kadar un 
3 yemek kaşığı pudra şekeri
2 yemek kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı vanilya

Hazırlanışı:
Oda sıcaklığında olan tereyağı, un ve pudra şekeri ile birlikte geniş bir kaba alınır. Kabartma tozu ve vanilyası eklenip yoğurulur. Özleşince sıvı yağ eklenir ve tutulan hamur 2 bezeye ayrılır. Bir tanesine kakao katılıp tekrar yoğurulur.Bir siyah bir beyaz hamurunuz olacaktır. Fındık büyüklüğünde parçalar alınarak yuvarlanır. Bir beyaz yuvarlağın etrafına 6 tane siyah yuvarlak tutturulur. Ya da isteğe bağlı olarak tam tersi de uygulanabilir. Şekil alan papatyalar üzerine yağ gezdirilen tepsiye dizilip 180 derecede önceden ısıtılan fırına verilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}