Nursel'in Mutfağı Kıymalı Yoğurt Çorbası Tarifi 27 Haziran 2015 Van



27 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 27 Haziran cumartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 27 Haziran 2015 nurselin mutfağı Kıymalı Yoğurt Çorbası nasıl yapılır, 27 Haziran nurselin mutfağı Kıymalı Yoğurt Çorbası tarifi, Kıymalı Yoğurt Çorbası  malzemeleri, Kıymalı Yoğurt Çorbası nasıl pişirilir, Kıymalı Yoğurt Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kıymalı Yoğurt Çorbası Tarifi , Nurselin mutfağı 27 Haziran cumartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 27.06.2015 Kıymalı Yoğurt Çorbası Tarifi, nurselin mutfağı van



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kıymalı Yoğurt Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

YOĞURT ÇORBASI

Malzemeler:
Yarım kilo dana kıyma
1 kilo yoğurt 
çorba tarifleri1 adet yumurta 
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı pirinç 
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 tatlı kaşığı kuru nane
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı:
Kıyma tavaya alınır. Üzerine sıvı yağ gezdirilip kavrulur. Rengi dönünce kuru nane ve pul biber atılır. Yoğurt derin bir tencereye alınır. Yumurta kırılır ve un katılır. Su ile inceltilir. Yıkanıp süzülen pirinç eklenir. Tuzu atılıp kaynayana kadar karıştırılır. Kaynayıp pirinci yumuşayınca kavrulan kıyma içine bırakılır. Bir taşım kaynayınca ocaktan alınır ve sunuma hazırdır.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}