Nursel'in Mutfağı Islama Köfte Tarifi 10 Haziran 2015 Sakarya



10 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 10 Haziran çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 10 Haziran 2015 nurselin mutfağı Islama Köfte  nasıl yapılır, 10 Haziran nurselin mutfağı Islama Köfte  tarifi, Islama Köfte malzemeleri, Islama Köfte nasıl pişirilir,Islama Köfte   nasıl yapılır, nurselin mutfağı Islama Köfte  , Nurselin mutfağı 10 Haziran çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 10.06.2015 Islama Köfte Tarifi, nurselin mutfağı sakarya



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Islama Köfte tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

ISLAMA KÖFTE

Malzemeler:
1 kilo dana kıyma
1 adet odun ekmeği
1,5 yemek kaşığı mısır unu
2 adet kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz


Sosu için:

1 yemek kaşığı domates salçası

1 yemek kaşığı tereyağ

2 su bardağı sıcak su

1 tatlı kaşığı pul biber

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı:

Dana kıyma ve kuru soğanlar özleşmesi için beraber rondoda çekilip bir kaba alınır. Karabiberi ve tuzu atılır. Tutması için mısır unu konup yoğurulur. Köftelere İnce ve yuvarlak şekil verilerek mangalda yoksa tavada pişirilir. -Tavaya tereyağ konur. Domates salçası kavrulur. Karabiberi, pul biberi ve tuzu atılır. Su ile açılarak sosu hazırlanır. - Dilimlenen ekmekler hazırlanan sosa bulanıp mangalda yoksa tavada kızartılır. Sunum tabağına alınır ve üzerine kızartılan köfteler dizilerek sunuma alınır.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}