Nursel'in Mutfağı Fırın Ağzı Tarifi 18 Haziran 2015 Kayseri



18 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 18 Haziran perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 18 Haziran 2015 nurselin mutfağı Fırın Ağzı  nasıl yapılır, 18 Haziran nurselin mutfağı Fırın Ağzı  tarifi, Fırın Ağzı   malzemeleri, Fırın Ağzı nasıl pişirilir, Fırın Ağzı  nasıl yapılır, nurselin mutfağı Fırın Ağzı Tarifi , Nurselin mutfağı 18 Haziran perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 18.06.2015 Fırın Ağzı Tarifi, nurselin mutfağı kayseri




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Fırın Ağzı  tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

FIRIN AĞZI KEBABI

Malzemeler:
1,5 kilo kuzu gerdan
-6 adet sivri biber 
-2 adet domates 
-1 baş sarımsak 
-1 su bardağı yoğurt 
-Yarım çay bardağı sıvı yağ 
-Toz biber 
-Kekik 
-Pul biber
-Tuz

Hazırlanışı:
Yoğurdun içine pul biber, toz biber, tuz ve kekik atılıp harmanlanır. Kemikli gerdan etleri baharatlı yoğurda bulanarak tepsiye dizilir. Sivri biber ve domates konur. Domatesin bol konması suyu ile pişeceği için önemlidir. Sarımsaklar dizilir. Alüminyum folyo ile kapatılıp fırına verilir. Biz ekmek fırınına gönderdik fakat siz evde 180 derecede pişirebilirsiniz.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}