18 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 18 Haziran perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 18 Haziran 2015 nurselin mutfağı Fırın Ağzı nasıl yapılır, 18 Haziran nurselin mutfağı Fırın Ağzı tarifi, Fırın Ağzı malzemeleri, Fırın Ağzı nasıl pişirilir, Fırın Ağzı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Fırın Ağzı Tarifi , Nurselin mutfağı 18 Haziran perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 18.06.2015 Fırın Ağzı Tarifi, nurselin mutfağı kayseri
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Fırın Ağzı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
1,5 kilo kuzu gerdan
-6 adet sivri biber
-2 adet domates
-1 baş sarımsak
-1 su bardağı yoğurt
-Yarım çay bardağı sıvı yağ
-Toz biber
-Kekik
-Pul biber
-Tuz
Hazırlanışı:
Yoğurdun içine pul biber, toz biber, tuz ve kekik atılıp harmanlanır. Kemikli gerdan etleri baharatlı yoğurda bulanarak tepsiye dizilir. Sivri biber ve domates konur. Domatesin bol konması suyu ile pişeceği için önemlidir. Sarımsaklar dizilir. Alüminyum folyo ile kapatılıp fırına verilir. Biz ekmek fırınına gönderdik fakat siz evde 180 derecede pişirebilirsiniz.
FIRIN AĞZI KEBABI
Malzemeler:
1,5 kilo kuzu gerdan
-6 adet sivri biber
-2 adet domates
-1 baş sarımsak
-1 su bardağı yoğurt
-Yarım çay bardağı sıvı yağ
-Toz biber
-Kekik
-Pul biber
-Tuz
Hazırlanışı:
Yoğurdun içine pul biber, toz biber, tuz ve kekik atılıp harmanlanır. Kemikli gerdan etleri baharatlı yoğurda bulanarak tepsiye dizilir. Sivri biber ve domates konur. Domatesin bol konması suyu ile pişeceği için önemlidir. Sarımsaklar dizilir. Alüminyum folyo ile kapatılıp fırına verilir. Biz ekmek fırınına gönderdik fakat siz evde 180 derecede pişirebilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder