Nursel'in Mutfağı Erik Tava Tarifi 17 Haziran 2015 Gazianatep



17 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 17 Haziran çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 17 Haziran 2015 nurselin mutfağı Erik Tava  nasıl yapılır, 17 Haziran nurselin mutfağı Erik Tava  tarifi, Erik Tava  malzemeleri, Erik Tava nasıl pişirilir, Erik Tava nasıl yapılır, nurselin mutfağı Erik Tava Tarifi , Nurselin mutfağı 17 Haziran çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 17.06.2015 Erik Tava Tarifi, nurselin mutfağı gaziantep




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Erik Tava tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

ERİK TAVA

Malzemeler:

700 g kuzu kuşbaşı et

1 kilo yeşil erik

1 baş taze sarımsak

1 yemek kaşığı biber salçası

2 yemek kaşığı domates salçası

yarım çay bardağı sıvı yağ

1 tatlı kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı tuz

4 bardak su


Hazırlanışı:
Kuşbaşı etler tencereye alınır. Üzerine sıvı yağ gezdirilir ve kavrulur. Rengi dönünce biber ve domates salçası bırakılır. Bir baş taze sarımsak ilave edilir. Tuzu ve karabiberi atılıp suyu verilir. Kaynayınca erikleri bütün olarak içine bırakılır ve ortalama 20 dakika kısık ateşte pişirilir. Eriğin kabuklarının kalkmadan ocaktan alınmalıdır.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}