Gülenay ile Pasta & Börek Programı Milföy Pasta Tarifi- 4 Haziran 2015



gülenay ile pasta börek ne zaman başlıyor, gülenay ile pasta börek hangi kanalda, Gülenay ile Pasta Börek saat kaçta, Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı Milföy Pasta Tarifi, pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 4 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 4 Haziran 2015 perşembe gülenay ile pasta börek Milföy Pasta tarifi, Gülenay ile pasta börek bugün ne yapıldı, Milföy Pasta nasıl yapılır, evde Milföy Pastanasıl yapılır


GÜLENAY İLE PASTA & BÖREK

Yemek programlarına yeni bir tat getirecek olan Gülenay ile pasta & börek programı  STV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:30'da, birbirinden pratik pasta ve börek tarifleriyle sizlerle buluşuyor.

MİLFÖY PASTA

Malzemeler:
  • 8 adet milföy hamuru kareleri
  • 2,5 su bardağı süt
  • 4 çorba kaşığı un
  • 6 çorba kaşığı şeker
  • 2 paket vanilya
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 çay bardağı kıyılmış fındık
  • Yarım kilo çilek
  • Pudra şekeri
  • 20 gr. antep fıstığı

Hazırlanışı:
Milföy hamurlar açılarak bardak yardımıyla yuvarlak şekilde kesilir. Üzerine delikler açılarak yağlı kağıt serilen tepsiye dizilerek fırında pişirilir.
Muhallebi için süt, şeker, un, yumurta sarıları ve vanilya karıştırılarak kıvamını alana kadar pişirilir.
Soğuyan milföy hamurlarının aralarına ilk önce muhallebi, sonra fındık ve çilekler yerleştirilerek dörderli olarak  üst üste dizilir ve pudra şekeri ile süslenir.




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}