Gülenay ile Pasta & Börek Programı Humayda Gün Batımı Tarifi- 11 Haziran 2015



gülenay ile pasta börek ne zaman başlıyor, gülenay ile pasta börek hangi kanalda, Gülenay ile Pasta Börek saat kaçta, Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı Humayda Gün Batımı  Tarifi, pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 11 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 11 Haziran 2015 perşembe gülenay ile pasta börek Humayda Gün Batımı  tarifi, Gülenay ile pasta börek bugün ne yapıldı, Humayda Gün Batımı  nasıl yapılır, evde Humayda Gün Batımı  tarifi



GÜLENAY İLE PASTA & BÖREK

Yemek programlarına yeni bir tat getirecek olan Gülenay ile pasta & börek programı  STV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:30'da, birbirinden pratik pasta ve börek tarifleriyle sizlerle buluşuyor.

HUMAYDA GÜN BATIMI

Malzemeler:
 3 çorba kaşığı un
 255 gram çikolata
 70 gram tereyağı
 12 çorba kaşığı şeker
 1 tatlı kaşığı kahve
 3 yumurta
 250 gram ceviz
 1 paket kabartma tozu
 1 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı:
Damla çikolatanın yarısı tereyağı ile birlikte kısık ateşte eritilir. Karıştırma kabında yumurtalar ve şeker mikserle iyice çırpılır.İçerisine un, kabartma tozu, badem ve tuz eklenerek karıştırılır. Eritilen çikolata ve tereyağı karışımı da ilave edilerek tekrar karıştırılır ve muffin kalıplarına paylaştırılarak 180 derece fırında pişirilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}