Gülenay ile Pasta & Börek Programı Tuzlu Çubuklar Tarifi- 5 Haziran 2015



gülenay ile pasta börek ne zaman başlıyor, gülenay ile pasta börek hangi kanalda, Gülenay ile Pasta Börek saat kaçta, Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı Tuzlu Çubuklar  Tarifi, pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 5 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 5 Haziran 2015 cuma gülenay ile pasta börek Tuzlu Çubuklar  tarifi, Gülenay ile pasta börek bugün ne yapıldı, Tuzlu Çubuklar  nasıl yapılır, evde Tuzlu Çubuklar  nasıl yapılır




GÜLENAY İLE PASTA & BÖREK

Yemek programlarına yeni bir tat getirecek olan Gülenay ile pasta & börek programı  STV ekranlarında hafta içi her gün saat 10:30'da, birbirinden pratik pasta ve börek tarifleriyle sizlerle buluşuyor.

TUZLU ÇUBUKLAR

Malzemeler:
3-3,5 su bardağı un
2 çorba kaşığı yoğurt
125 gram tereyağı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Yarım tatlı kaşığı tuz
Arzuya göre baharat

Hazırlanışı:
Oda sıcaklığında bekletilmiş tereyağı, sıvı yağ, yumurta ve yoğurt karıştırılır. İçerisine tuz, kabartma tozu, baharat ve un ila yumuşak bir hamur yoğurulur. Hamurdan parçalar alınarak çubuk şekli verilir ve yağlı kağıt serilen fırın tepsisine dizilerek üzerine yumurta sarısı sürülür. 180 derece fırında pişirilir.

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}