Gülenay ile Pasta & Börek Kalburabastı Tarifi- 19 Haziran 2015



Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 19 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 19 Haziran 2015 cuma gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Doğal Meyveli Dondurma Tarifi- 19 Haziran 2015, gülenay doğal dondurma tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Ihlamurlu Güllaç Tarifi- 19 Haziran 2015





Gülenay ile Pasta & Börek  Kalburabastı Tarifi- 19 Haziran 2015

2 su bardağı un
Yarım çay bardağı irmik
1 çay  bardağı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 çay bardağı sıvıyağ
2 yumurta
Şerbeti: 2 su bardağı şeker, 2 su bardağı su, 1 limon suyu
Üzerine Ceviz

Un, irmik, kabartma tozu ve pudra şekeri karıştırma kabına alınır karıştırılır. Havuz açılır ve içine yumurta kırılır. Sıvıyağ eklenir ve ele yapışmayan bir hamur elde edilir. Bu arada şerbet de hazırlanıp soğumaya bırakılır. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınır yuvarlanır uzun şekil verilir çatalla üzerinde şekiller oluşturulur.180 derce fırında kızarana kadar pişirilir. Sıcak tatlıya soğuk şerbet dökülür.




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}