Gülenay ile Pasta & Börek Ihlamurlu Güllaç Tarifi- 19 Haziran 2015



Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 19 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 19 Haziran 2015 cuma gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Doğal Meyveli Dondurma Tarifi- 19 Haziran 2015, gülenay doğal dondurma tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Ihlamurlu Güllaç Tarifi- 19 Haziran 2015





Gülenay ile Pasta & Börek Ihlamurlu Güllaç Tarifi- 19 Haziran 2015

1 paket güllaç
1 kg. süt
250 gr toz şeker
100 gr. ıhlamur
300 gr. pirinç fındık


Süt, ıhlamur ve şeker yaklaşık 15 dakika kaynatılır. Süt ıhlamurda süzülür. Güllacın bir yaprağı yarıya kesilir, 1-1,5 süt ile ıslatılır. Uzun kısmına pirinç fındık koyulup rulo yapılır diğer yarısı da ıslatılır üzerine sarılır. Dilediğiniz porsiyonda kesilerek diğer yapraklara da aynı işlem yapılır. Üzerine istediğiniz meyve ve fındıkla veya fıstıkkla süslenir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}