Gülenay ile Pasta & Börek Doğal Meyveli Dondurma Tarifi- 19 Haziran 2015



Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı,pratik pasta tarifleri, kolay pasta börek tarifleri, 19 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 19 Haziran 2015 cuma gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & Börek Doğal Meyveli Dondurma Tarifi- 19 Haziran 2015, gülenay doğal dondurma tarifi





Gülenay ile Pasta & Börek Doğal Meyveli Dondurma Tarifi- 19 Haziran 2015

400 gr. dondurulmuş frambuaz
250 gr. toz krem şanti
200 gr. pudra şekeri
250 gr krema


Frambuaz robotta püre haline getirilir. Diğer malzemeler de robot yardımı ile karıştırılır. Cam fırın kabına dökülür ve 1-2 saat dondurucuda bekletilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}