12 Haziran 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Çikolatalı İkiz Kurabiye Tarifi



yeşil elma 12.06.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Çikolatalı İkiz Kurabiye   tarifi, yeşil elma Çikolatalı İkiz Kurabiye   nasıl yapılır,Çikolatalı İkiz Kurabiye   malzeme listesi,Çikolatalı İkiz Kurabiye  tarifi, Çikolatalı İkiz Kurabiye   nasıl yapılır,Çikolatalı İkiz Kurabiye   nasıl yapılır, Çikolatalı İkiz Kurabiye   tarifi, yeşil elma bugün, 12 haziran 2015 cuma yeşil elma tarifleri, 12 haziran 2015 cuma oktay usta tarifler,Çikolatalı İkiz Kurabiye   nasıl yapılır, Çikolatalı İkiz Kurabiye  nasıl yapılır, 



Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.

ÇİKOLATALI İKİZ KURABİYE

Malzemeler:
3 su bardağı un
150 gr tereyağı
1 çay bardağı toz fındık
1 su bardağı pudra şekeri
2 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 paket vanilya

Arası için:
130 gr çikolata

Hazırlanışı:
Unu karıştırma kabına alıyoruz. Pudra şekeri, kabartma tozu, vanilya ve toz fındığı üzerine serpiyoruz. Ortasına oda sıcaklığında yumuşamış tereyağını koyuyoruz. Yumurtaları kırıyoruz. Ortadaki malzemelerle hamuru yoğuruyoruz. Ele yapışmayan kıvamda bir hamur elde ediyoruz. Hamurdan küçük parçalar koparıp yuvarlıyoruz. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine kurabiye hamurlarını diziyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.

Çikolatayı ben mari usulü buhar üzerinde eritiyoruz. Pişen kurabiyelerin bir tarafını çikolataya batırıyoruz, bir başka kurabiyeyi üzerine yapıştırıyoruz. Tüm kurabiyeleri bu şekilde birbirine yapıştırıyoruz ve servis ediyoruz.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}