Nurselin Mutfağı Saltanat Kayığı Tarifi 20 Mayıs 2015



20 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 20 Mayıs çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 20 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Saltanat Kayığı nasıl yapılır, 20 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Saltanat Kayığı tarifi, Saltanat Kayığı malzemeleri, Saltanat Kayığı nasıl pişirilir, Saltanat Kayığı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Saltanat Kayığı, Nurselin mutfağı çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı  20.05.2015 Saltanat Kayığı Tarifi


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Saltanat Kayığı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

SALTANAT KAYIĞI

Malzemeler:
10 adet dolmalık kabak
400 gr kaşar loru
yarım demet maydanoz
yarım demet dereotu
1 tutam taze nane
1 tutam çörek otu

Hazırlanışı:
Kabaklar suda haşlanır. Daha sonra uzunlamasına ikiye bölünerek kaşık yardımıyla içi çıkarılır. ortasına doğranmış maydanoz, dere otu, nane ve lor karışımı koyulur. çörek otu serpilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}