Nurselin Mutfağı Dilber Dudağı Tarifi 15 Mayıs 2015 Çorum



15 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 15 Mayıs cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 15 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Dilber Dudağı nasıl yapılır, 15 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Dilber Dudağı tarifi, Dilber Dudağı malzemeleri, Dilber Dudağı nasıl pişirilir, Dilber Dudağı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Dilber Dudağı, Nurselin mutfağı cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı  15.05.2015 Dilber Dudağı Tarifi çorum


Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Dilber Dudağı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..


Dilber Dudağı Tarifi 15 Mayıs 2015
1 adet yumurta. - 1 çay bardağı sıvı yağ. - 1 çay bardağı yoğurt. - 1 tatlı kaşığı sirke. - 1 paket kabartma tozu. - 1 fiske tuz. - aldığı kadar un. 

İÇ HARCI İÇİN. - 100 g ceviz. 
ŞERBETİ İÇİN. - 3 su bardağı şeker. - 3 bardak su. - 1 dilim limon. -Geniş bir kaba 1 yumurta kırılır. Üzerine 1 çay bardağı sıvı yağ ve yoğurt eklenir. Çıtırlık vermesi için 1 tatlı kaşığı sirkesi konur. Tuzu atılır ve kabartma tozu eklenir. Aldığı kadar unla hamur yoğurulur. 12 bezeye ayrılır. 15-20 dakika dinlendirilir. Un ve nişasta karışımı ile tatlı tabağı büyüklüğünde açılıp üst üste dizilir ve büyükçe tekrar açılır. Çay bardağı ağzı ile yuvarlak parçalar kesilir. Aralarına ceviz konur ve kenarları açık kalacak şekilde kapatılır. Üzerine sıvıyağ sürülen fırın tepsisine dizilir. Eritilen tereyağı gezdirilir ve 175 derecede fırına verilir. - 3 bardak şekere 3 bardak su konur ve 1 dilim limon atılır. Şerbeti pişirilip soğumaya bırakılır. - Fırından çıkan tatlı kaynarlığını atınca soğuk şerbet üzerine gezdirilir. 
Dilber dudağı sunuma hazırdır.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}