8 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 8 Mayıs cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 8 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Asma Cacığı nasıl yapılır, 8 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Asma Cacığı tarifi, Asma Cacığı malzemeleri, Asma Cacığı nasıl pişirilir, Asma Cacığı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Asma Cacığı, Nurselin mutfağı cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı Nevşehir 08.05.2015 Asma Cacığı Tarifi nevşehir
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Asma Cacığı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
300 gr taze asma yaprağı
1 çay bardağı bulgur
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
su
Üzeri için:
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
Hazırlanışı:
soğanlar doğranarak yağda kavrulur. içerisine doğranmış asma yaprağı, salçalar, pul biber, tuz ve su ilave edilerek pişmeye bırakılır. Bira piştikten sonra bulgu ilave edilerek pişirmeye devam edilir.Yanında sarımsaklı yoğurt ile servis edilir.
ASMA CACIĞI
Malzemeler:
300 gr taze asma yaprağı
1 çay bardağı bulgur
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
su
Üzeri için:
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
Hazırlanışı:
soğanlar doğranarak yağda kavrulur. içerisine doğranmış asma yaprağı, salçalar, pul biber, tuz ve su ilave edilerek pişmeye bırakılır. Bira piştikten sonra bulgu ilave edilerek pişirmeye devam edilir.Yanında sarımsaklı yoğurt ile servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder