Her hafta TV 8 ekranlarında yapımı kolay ve birbirinden lezzetli tarifler sunulan Ardanın Mutfağı'nda hazırlanan tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Ardanın Mutfağı Vişne Reçelli Kup Tarifi 9 Mayıs 2015
1-1,5 paket yulaflı bisküvi, 2 yemek kaşığı tereyağı – eritilmiş
½ kavanoz vişne reçeli
250 gr labne peynir
250 gr süzme yoğurt
4 yemek kaşığı pudra şekeri
Bisküvileri elinizle ufalayın. Tereyağını tavada eritip, ufaladığınız bisküvileri içine atıp çevirin, kaplara bölüştürün. Bisküvilerin üzerine birer kaşık reçel gezdirin. Labne, yoğurt ve pudra şekeriniz karıştırın, kaplara bölüştürün. Son olarak üzerine vişne reçeli döküp, dolapta soğutup servis edin
0 yorum:
Yorum Gönder