Vücuda Uygun Bikini Nasıl Seçilir? - Doğru Bikininin Püf Noktaları Nelerdir?




bikini nedir, bikini nasıl seçilir, hangi bikini vücudunuza uygun, hangi bikiniyi giyinmelisiniz, bikini çeşitleri, doğru bikininin püf noktaları nelerdir, vücuda uygun bikini nasıl seçilmelidir, doğru bikini seçimi




Vücuda Uygun Bikini Nasıl Seçilir? - Doğru Bikininin Püf Noktaları Nelerdir?


-Bikininin üstü genellikle günlük kullandığınız sütyenden 1-2 beden küçük olmalıdır. Bikini suda ıslanıp güneşte yumuşadığında sorun yaşamak istemezsiniz. O nedenle dikkatli seçim yapmanız gerekir. Alt kısım ise tam oturmalıdır. Bol geldiğinde hareket eder ve kötü bir görüntü oluşturur. Sıkı olduğunda ise sizi daha şişman gösterir.

-Gözünüze çarpan parçaları denedikten sonra karar verin. Her markanın beden ölçüsü de değişiklik gösterebilir. Üzerinize denemeden asla bikini almayın. Bikini alırken en doğru zaman sabahtır. Tıka basa yemek yedikten sonra veya vücudunuz şişken bikini almayın.

-Plajda 2 parça bez ile vücudu saklamak pek mümkün değildir. Ancak vücut tipinize uygun bir bikini veya mayo seçerek doğru yerlere vurgu yapabilirsiniz.

-Bu yılın modasına uyacağım diye vücudunuza hiç yakışmayan şeyler tercih etmeyin. Sonuçta herkes ipli bikini giyinmek zorunda değildir.

-1 haftalık tatiliniz boyunca 3-4 farklı bikini giymek istiyorsanız cilt tonunuza uygun olanla başlayın. Solgun olduğunuz ilk gün parlak renk değil daha nötr veya koyu renkler tercih edin. Bronzlaştıkça daha açık renkleri tercih edebilirsiniz.

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}