21 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 21 nisan pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 21 nisan 2015 nurselin mutfağı Döndürme Börek nasıl yapılır, 21 nisan 2015 nurselin mutfağı Döndürme Börek tarifi, Döndürme Börek malzemeleri, Döndürme Börek nasıl pişirilir, Döndürme Börek nasıl yapılır, nurselin mutfağı Döndürme Börek, Nurselin mutfağı salı yemekleri, Nurselin Mutfağı 21.04.2015 Döndürme Börek Tarifi Uşak
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Döndürme Börek tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
Hamuru İçin:
yarım bardak sıvı yağ
1 fiske tuz
aldığı kadar un
su
İç Harcı İçin:
yarım kg ıspanak
1 kalıp beyaz peynir
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Sıvı yağ, tuz, alabildiği kadar un ve su ilavesiyle hamur yoğurulur ve iki bezeye ayrılır. İç harcı için ıspanaklar yıkanıp doğranarak peynir, karabiber ve tuz ile karıştırılır. Bezelerden biri açılarak yağlanmış fırın tepsisine yayılır ve üzerine sıvı yağ sürülerek iç harç yayılır.Diğer beze açılarak en üste kapatılır. Üzerine sıvı yağ sürülerek 180 derece fırında pişirilir.Afiyet olsun.
DÖNDÜRME BÖREK
Malzemeler:
Hamuru İçin:
yarım bardak sıvı yağ
1 fiske tuz
aldığı kadar un
su
İç Harcı İçin:
yarım kg ıspanak
1 kalıp beyaz peynir
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Sıvı yağ, tuz, alabildiği kadar un ve su ilavesiyle hamur yoğurulur ve iki bezeye ayrılır. İç harcı için ıspanaklar yıkanıp doğranarak peynir, karabiber ve tuz ile karıştırılır. Bezelerden biri açılarak yağlanmış fırın tepsisine yayılır ve üzerine sıvı yağ sürülerek iç harç yayılır.Diğer beze açılarak en üste kapatılır. Üzerine sıvı yağ sürülerek 180 derece fırında pişirilir.Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder