Nurselin Mutfağı 14 Nisan 2015 Kesnaş Tatlısı Tarifi



14 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 14 nisan salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 14 nisan 2015 nurselin mutfağı Kesnaş Tatlısı nasıl yapılır, 14 nisan 2015 nurselin mutfağı Keşnaş Tatlısı tarifi, Kesnaş Tatlısı malzemeleri, Keşnaş Tatlısı nasıl pişirilir, Keşnaş Tatlısı nasıl yapılır, nurselin mutfağı Kesnaş Tatlısı, Nurselin mutfağı kastamonu yemekleri, Nurselin Mutfağı  14.04.2015 Kesnaş Tatlısı Tarifi



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Kesnaş Tatlısı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

KESNAŞ TATLISI

Malzemeler:
 1 kilo kestane
 2 kaşık dut pekmezi
 3 bardak su
 2 kaşık un
 1 kaşık nişasta
 Yarım bardak süt
 3 tane karanfil

Hazırlanışı:
Kestaneler sıcak suda bekletilerek kabukları soyulur ve suda haşlanır.
Muhallebisi için süt, un, biraz su ve nişasta karıştırılır.
Kestaneler yumuşayıp suyunu çekince içerisine sütlü karışım yavaş yavaş eklenerek karıştırılır.İçerisine biraz sıcak su ve pekmez eklenerek muhallebi kıvamını alan kadar pişirilir. Pişen tatlı bor cama dökülerek, üzeri süslenir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}