Her hafta TV 8 ekranlarında yapımı kolay ve birbirinden lezzetli tarifler sunulan Ardanın Mutfağı'nda hazırlanan tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
KAKAOLU FRAMBUAZLI CUP
Malzemeler:
½ litre süt
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı nişasta
½ su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
Frambuazlı yoğurt katı için malzemeler:
1 kase bebe bisküvisi
400 gr. süzme yoğurt
5 yemek kaşığı pudra şekeri
½ su bardağı frambuaz püresi
½ su bardağı bütün frambuaz
Hazırlanışı:
Kakaolu muhallebi için, tüm malzemeler tencerede karıştırılarak pişirilir. Krema piştikten sonra kaplara bölünür. Üzerine bebe bisküvileri kırılarak paylaştırılır.
Yoğurtlu kap için, süzme yoğurt, frambuaz püresi ve pudra şekeri karıştırılır. Kakaolu katın üzerine dökülür ve bütün frambuaz parçaları içine serpiştirilir üzerine de koyarak süslenir.
0 yorum:
Yorum Gönder