Ardanın Mutfağı Zencefilli Kurabiye Tarifi 19 Nisan 2015



19 nisan ardanın mutfağı tarifleri, ardanın mutfağında bu hafta, ardanın mutfağı yemekleri, ardanın mutfağı hangi kanalda, ardanın mutfağı Zencefilli Kurabiye tarifi, Zencefilli Kurabiye  nasıl yapılır, Ardanın Mutfağı 19 nisan 2015 Full İZle, Ardanın Mutfağı 19 nisan 2015 Yemek Tarifler, 19 nisan pazar Ardanın Mutfağı Zencefilli Kurabiye tarifi
 



 

Her hafta TV 8 ekranlarında  yapımı kolay ve birbirinden lezzetli tarifler sunulan Ardanın Mutfağı'nda hazırlanan tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..


ZENCEFİLLİ KURABİYE

Malzemeler:
4 su bardağı un
175 gr. tereyağı
1 su bardağı esmer şeker
1 paket kabartma tozu
1 tutam karbonat
1 paket vanilya
Tuz
1 tatlı kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı tarçın
½ su bardağı pekmez
1 adet yumurta

Hazırlanışı:
Un, esmer şeker, kabartma tozu, karbonat, vanilya, tuz, toz zencefil, tarçın ve tereyağını elinizle ufalayın.
Pekmez ve yumurtayı ilave edip yoğurun ve streçe sarıp buzdolabında dinlendirin.
Dinlenen hamuru iki yağlı kağıt arasında açıp, kalıpla kesin ve fırın tepsisine yerleştirin.
180 derecede 10 dakika pişirip soğutun ve dilediğiniz gibi süsleyin.

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}