Ardanın Mutfağı Kıymalı Enginar Tarifi 25 Nisan 2015



25 nisan ardanın mutfağı tarifleri, ardanın mutfağında bu hafta, ardanın mutfağı yemekleri, ardanın mutfağı hangi kanalda, ardanın mutfağı Kıymalı Enginar  tarifi, Kıymalı Enginar   nasıl yapılır, Ardanın Mutfağı 25 nisan 2015 Full İZle, Ardanın Mutfağı 25 nisan 2015 Yemek Tarifler, 25 nisan cumartesi Ardanın Mutfağı Kıymalı Enginar tarifi
 




 

Her hafta TV 8 ekranlarında  yapımı kolay ve birbirinden lezzetli tarifler sunulan Ardanın Mutfağı'nda hazırlanan tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
 
KIYMALI ENGİNAR

Malzemeler:
2 yemek kaşığı tereyağı
200 gr. dana kıyma
1 adet soğan
½ bağ dereotu
Tuz
Karabiber
4 adet enginar
2 su bardağı su
Zeytinyağı

Hazırlanışı:
Bir tavada tereyağını eritilir. Yemeklik doğranan soğanlar tavaya alınıp kavrulur. Ardından kıyma ilave edilir ve kavurmaya devam edilir.
Son olarak, tuz, bolca karabiber ve ince kıyılmış dereotu ilave edilip çevrilir ve kenara alınır.
Enginarlar bir tencereye yerleştirilir. Üzerlerine kıyma paylaştırılır, su ve zeytinyağı tencereye ilave edilerek kapağı kapatılır. 30 dk. kısık ateşte pişirilir.
Enginarlar pişince kenara alınır ve dinlendirilir. Üzerine dereotu serpilip servis edilir.

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}