21 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına 21 Nisan 2015 Gökhan Serbest'in Bulgur Pilavı Yatağında Kral Tacı Tarifi



21 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına 21 Nisan 2015 Tarifleri, 21.04.2015 tv8 Ver Fırına son bölüm izle,tv8 Ver Fırına son bölüm tarifleri 21 nisan 2015 , tv8 Ver Fırına tek parça full izle 21.04.2015 ,ver fırına haftanın birincisi kim oldu kim kazandı,21.04.2015 ver fırına tv8 tarifleri,21 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına 21 Nisan 2015 Gökhan Serbest'in Bulgur Pilavı Yatağında Kral Tacı Tarifi



21 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına 21 Nisan 2015 Gökhan Serbest'in Bulgur Pilavı Yatağında Kral Tacı Tarifi
3 su bardağı pilavlık bulgur
6 su bardağı kemik suyu
100 gr tereyağı
1 soğan
2 sivri biber
2 domates
karabiber tuz nane
2 parça kuzu kemik

Kuzu kemikleri bir tencerrede biraz tereyağı ialve edip kaynatıyoruz.Tereyağını eritip soğanları ufak doğayıp sivri biber ve domatesleri ekliyoruz. Kavurup et suyunu ilave ediyoruz. Tuzu da ilave edip kapatıyoruz kapağını.

Kral tacı için: 1 bütün bölünmemiş kuzu pirzola, 7 diş sarımsak, bir avuç arpacık soğan, 1 kase çeri domates, biberiye defne yaprağı, 1 tutam taze kekik,  yeteri kadar sıvıyağ, tuz tane karabiber, toz kişniş, çöp şiş

Pirzolanın kemikleri arasındaki etleri sıyırarak pirzolanın üzerine tuzu serpin. Pirzolayı iki ucundan tutun ve birleştirip taç şekline getirin. Çöp şişle uçlar açılmasın diye tutturun. Pirzolayı fırın tepsisine koyarak kalan malzemeyi ekleyin ve 200 derecede fırında 30 dk pişirin.Kızarınca çıkarın.




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}