08 Nisan 2015 tv8 Ver Fırına İzle - Ver Fırına 08 Nisan 2015 Gülşah'ın Vejetaryen Pizza ve Crumble Tarifi
- 1 adet karnabahar
- 2 adet yumurta
- Karabiber
- Kimyon
- Kekik
- Nane
- Parmesan
- Kaşar Peyniri
Domates sos için:
- 2-3 bardak domates püresi
- 1-2 diş sarımsak
- Kuru kekik
- Zeytinyağı
üzerindeki sebzeler:
- 1-2 adet soğan
- 1 adet kırmızı paprika biber
- 1 adet sarı paprika biber
- 10 adet mantar
KARNABAHARI TEMİZLEDİKTEN SONRA ROBOTTAN GEÇİRİN. İÇİNE KALAN DİĞER MALZEMELERİ DE İLAVE EDİP GÜZELCE KARIŞTIRIN. HAZIRLADIĞINIZ HARCI YAĞLI KAĞIT SERDİĞİNİZ TEPSİYE ORTA BOY YUVARLAKLAR OLACAK ŞEKİLDE DAĞITIN. YUVARLAKLARIN KENARLARI HAFİFÇE KALKIK OLACAK Kİ DAHA SONRA ÜZERİNE KOYACAĞINIZ MALZEMELER DÖKÜLMESİN. 180 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA ÜZERİ HAFİFÇE KIZARANA KADAR PİŞİRİN. DOMATES SOSUNUN BÜTÜN MALZEMELERİNİ KARIŞTIRIP KENARA KOYUN.SEBZELERİ İNCE İNCE DOĞRAYIP TAVADA AZ BİR YAĞ İLE SOTELEYİN. SOĞANDAN BAŞLAMAYI UNUTMAYIN.FIRINDAN KARNABAHARI ÇIKARIP ÜZERİNE ÖNCE DOMATES SOS DAHA SONRA DA SEBZE KOYUP FIRINA VERİN. FIRINDAN ALMADAN ÖNCE KAŞAR PEYNİRİ İLAVE EDİP FIRININ ALTINI KAPATIN.
Crumble için:
- 6 adet çilek
- 1 adet elma ve armut
- 250 gr orman meyvesi
- 150 gr toz şeker
- 50 gr esmer şeker
- 200 gr tereyağ
- 300 gr. un
- 2 tatlı kaşığı tarçın
0 yorum:
Yorum Gönder