03 Nisan 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Sebzeli Tavuk Kanatları Tarifi



yeşil elma 03.04.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Sebzeli Tavuk Kanatları tarifi, yeşil elma  Sebzeli Tavuk Kanatları nasıl yapılır,  Sebzeli Tavuk Kanatları malzeme listesi, Sebzeli Tavuk Kanatları tarifi, Sebzeli Tavuk Kanatları nasıl yapılır,Sebzeli Tavuk Kanatları nasıl yapılır, Sebzeli Tavuk Kanatları tarifi, yeşil elma bugün,03 nisan 2015 cuma yeşil elma tarifleri, 03 nisan 2015 cuma oktay usta tarifleri





Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.
SEBZELİ TAVUK KIZARTMASI


Malzemeler:
600 gr tavuk kanat
3 patates
3 havuç
2 soğan
1 tutam biberiye
3 diş sarımsak
zeytinyağı
tuz
karabiber

HAZIRLANIŞI:
Tavuk kanatları ortadan ikiye kesilir ve karıştırma kabına alınır. Üzerine zeytinyağı, tuz ve karabiber dökülür. Biberiye yaprakları serpilerek harmanlanır. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine tavukları dizilir. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirilir.

Patatesler ve havuçlar soyulduktan sonra iri küp şeklinde doğranarak ayrı bir karıştırma kabına alınır. Soğanlar da küp küp  doğranarak ilave edilir. Sarımsaklar doğranarak ilave edilir. Tuz, karabiber ve zeytinyağı dökülür. Sebzeler karıştırılır ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yayılır.  Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirilir. Servis tabağına tavuklar ve sebzeler yerleştirilerek servis edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}