21 Mart 2015 Ardanın Mutfağı Tahinli Kuru Baklava Tarifi



21 mart ardanın mutfağı tarifleri, ardanın mutfağında bu hafta, ardanın mutfağı yemekleri, ardanın mutfağı hangi kanalda, ardanın mutfağı tahinli kuru baklava tarifi, 21 mart 2015 ardanın mutfağı izle,  tv 8 ardanın mutfağı tahinli kuru baklava tarifi, tahinli kuru baklava nasıl yapılır





Her hafta TV 8 ekranlarında  yapımı kolay ve birbirinden lezzetli tarifler sunulan Ardanın Mutfağı'nda hazırlanan tarifler yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..


TAHİNLİ KURU BAKLAVA

Malzemeler:
3 yaprak baklavalık yufka
2 yemek kaşığı erimiş tereyağı
2-3 yemek kaşığı tahin
2-3 yemek kaşığı toz şeker
1 avuç toz ceviz

Hazırlanışı:
Yufkalardan biri tezgaha serilerek üzerine tereyağı sürülüp diğer yufka üzerine kapatılarak yeniden tereyağı sürülür.3.yufkada diğer iki yufkanın üzerine serilerek son katın üzerine tahin sürülür,toz seker ve ceviz serpilir,rulo yapılır.3 parmak boyunda kesilerek 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirilir




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}