03 Mart 2015 Nurselin Mutfağı Bütün Et Tarifi Tarifi



3 mart 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 3 mart nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, nurselin mutfağı bütün et tarifi, bütün et yemeği nasıl yapılır, bütün et tarifi, bütün et  malzemeleri, afyon yemekleri






Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında mayalı taş bükme tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle ..


BÜTÜN ET TARİFİ

Malzemeler:
  • 1 kilo dana antrikot.
  • 3 yemek kaşığı tereyağı.
  • 1 su bardağı sıvıyağ.
  • 1 su bardağı sıcak su.
  • 3 adet patates.
  • 4 adet domates.
  • 10 Adet sivribiber.
  • tırnak pide.
Hazırlanışı:
  1.  Tereyağı  tencereye alınır. Eriyince  sıvı yağ ilave edilir. Üzerine  dana antrikot eklenerek bırakılıp  iyice kızartılır. Kızaran etin  üzerine 1 bardak sıcak su eklenir ve pişirilmeye bırakılır.
  2. Patateslerin kabuğu soyularak küp küp doğranıp bol yağda kızartılır.
  3. Patatesler kızarınca tavadan yağın fazlalığı alınıp bütün haldeki biberler ve halka şeklinde doğranmış  de  kızartılır.
  4. Sunum kabına kare doğranan tırnak pideler dizilip, üzeri pişen etin suyu ile ıslatılır. Antrikotlar üzerine dizilir. Kızartılan patates, domates ve biber ile süslenir.
  5. Afiyet olsun



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}