Alkali Su Nedir-Alkali Suyun Faydaları Nelerdir



Alkali su nedir, alkali suyun faydaları nelerdir, alkali su nasıl elde edilir, alkali su nasıl yapılır, alkali su neye iyi gelir, alkali su nasıl zayıflatır, alkali suyun vücuda faydası nedir, alkali su hangi hastalıklara iyi gelir,



Alkali su

Alkali Su, Sağlıklı Yaşamak için şart olan en önemli içecektir. Kullandığımız her türlü içme suyunda bulunan zararlı bileşenlerden arındırılarak ve Ph Seviyesinin yükseltilmesi sonucu elde edilen, yüksek oksijen seviyeli, antioksidan özellikli, serbest radikalleri ve vücudumuzda biriken asidik toksinleri nötrölize eden, bağışıklık sistemini güçlendirerek, sağlıklı, kaliteli ve uzun yaşamayı sağlayan en doğal sudur. Alkali su metabolizmamızı yavaşlatan asitleri etkisiz hale getirerek vücudumuzdan atmaya yardımcı olur.


 Bu konuda Dünya Sağlık Örgütü yayınladığı bir deklarasyonda ; “Eğer her gün düzenli olarak iyileştirilmiş alkali iyonize su içersek tüm hastalıkların % 80 oranında azalacağı tahmin edilmektedir.” şeklinde görüş bildirmiştir.

Bilinenlerin aksine alkali su kolaylıkla yapılabilen bir su değildir ancak 'alkali su iyonizeri cihazlar' sayesinde elde edilebilir.

Alkali Suyun Faydaları:

Mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur.
Antioksidan yapısıyla vücuttaki asit-alkali dengesini korur.
Mikro yapısı ile hücrelerde mükemmel nemlenme sağlar.
Hücreleri yenileyerek vücudun genç ve diri kalmasını sağlar.
İçerdiği yüksek değerlerde negatif iyonlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan serbest radikalleri temizler.
Vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek arınmaya yardımcı olur.
Daha fazla oksijene sahip sağlıklı sudur.
Temiz ve bakterisizdir.
vücudun PH dengesini korumasına yardımcı olur.
Vücudun enerjisini ve zindeliğini artırır.
Zayıflamaya yardımcı olur.
 
Alkali İyonize Suyun Hastalıklar Üzerindeki Etkileri:

Araştırmalar vücuttaki aşırı asiditenin tüm vücut sistemimizi zayıflatarak birçok değişik hastalığa neden olduğumu göstermektedir. Günümüzün aşırı stresli yaşam tarzı, yediklerimiz, içtiklerimiz ve çevre kirliliği neredeyse herkesi etkilemektedir. Bu koşulların yarattığı asidite vücudu yaşamsal organlardaki ve kemiklerdeki kalsiyum ve magnezyum gibi mineralleri çok hızlı tüketmeye zorlamaktadır. Vücut mineral rezervlerinin bu şekilde azalması vücudu savunmasız bırakır ve kemik yoğunluğu kaybı, mide ekşimesi, hazımsızlık, kan şekeri destablizasyonu, kilo alma ve benzer birçok rahatsızlığa neden olur. Vücut yeterli alkali mineral rezervlerine sahip olduğunda kendisini dengeler; bu durumda doğal olarak sağlıklıdır ve hastalıklara dayanıklıdır. Vücudun daha fazla alkali olması için yapabileceğiniz en iyi tercih alkali iyonize su içmektir. Bu vücudun ph dengesini doğal olarak düzenler, sağlık ve zindeliği artırır.

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}