25 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu, kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 25Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları

Burcunuzun günlük yorumu her gün burada......


KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan

Sevgili Koçlar, bugün yakınlarınızla ilişkilerinizde duygusallığınızın suiistimal edilmesi ile karşı karşıya kalabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Özellikle finansal konularda dikkatli olun. Çevrenizde bulunanlar iyi niyetinizi suiistimal edebilirler.


BOĞA BURCU
20 Nisan-20 Mayıs


Sevgili Boğalar bugün fiziksel çekiciliğiniz oldukça yüksektir. Eş ya da sevgilinizin tüm ilgisi üzerinizde olacaktır. Aşk güzelliklerle şımartacaktır bugün ruhunuzu. İş hayatınızda da son derece keyifli gelişmeler söz konusu.
 
 
İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
 


Sevgili İkizler bugün her konuda sabırlı ve uzlaşmacı davranmanız gerektiğine işaret etmekte. Bunu yaptığınız anda iş hayatınızda keskin virajlarla başarıya yol alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, gergin etkiler söz konusu arkadaşlarınızın etkisi altında kalmanız pişmanlıklara neden olabilir ilişkinizle ilgili kararlarınızda.

YENGEÇ BURCU

22 Haziran-22 Temmuz



Sevgili Yengeçler bugün işle ilgili konularda cesur ve girişimci davranmanız gerektiğini vurgulamakta. Kendine güvenli tavrınız imkansız olarak nitelendirdiğiniz konularda bile başarılı olmanızı sağlayacak günün yıldızı siz olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, uzun zamandır hayalini kurduğunuz beraberliğin prens ya da prensesi bugün karşınıza çıkabilir.

ASLAN BURCU

23 Temmuz-22Ağustos








Sevgili Aslanlar, bugün iş hayatınızda beklentilerinizin üzerin de bir teklifle karşılaşabileceğiniz işaret etmekte. Zamanı iyi değerlendirmeli ve başkalarını işin içine katmadan kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal patlamalar tartışmalar boş yere kırgınlıklara neden olabilir.


BAŞAK BURCU

23 Ağustos-22 Eylül

Sevgili Başaklar bugün finansal konularda şanslı etkileri sunuyor sizlere. Geçmişten gelen alacaklar sürpriz bir şekilde tahsil edilebilir. Böylelikle maddi sıkıntılarınızda önemli ölçüde azalır. Özel yaşamınızda ise eşin yakınları ile ilişkileriniz bozulabilir. Sağ duyulu davranın ve bırakın herkes içindekini söylesin gerçek yüzler ortaya çıksın.
 
    
                                                    

TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler, bugün arkadaşlarınızdan gelecek faydalara işaret etmekte. İş arıyorsanız onların aracılığı ile bulabilir. İlişkinizde sorunlar yaşıyorsanız yine onlardan gelecek fayda ile çözüme kavuşturabilirsiniz.
 




AKREP BURCU

23Ekim-21 Kasım



Sevgili Akrepler bugün işinizle ilgili konularda fevri çıkışlara karşı hakkınızı aramanız için destekliyor sizleri. Fikirlerinizi savunun ve kimsenin yaptıklarınızı görmezden gelmeye çalışmasına sizi sindirir tarzda baskı uygulamasına izin vermeyin. Aşk hayatınızda ise önemli kararlar vermemeniz ge4reken bir gündesiniz.

 
 
YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık


Sevgili Yaylar, bugün mesai arkadaşlarınız ya da yöneticilerinizle yaşanacak gerginlikleri büyütmemeniz için uyarıyor sizleri. Anlık kararlar pişmanlıklara neden olabilir ve zarar gören siz olabilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise birden fazla insanın ilişkiniz hakkında yorum yapması zihninizi bulandırabilir dikkatli olun.

 

OĞLAK BURCU
  
22 Aralık-19 Ocak

Sevgili Oğlaklar bugün kendi yakınlarınızın çıkarcı davranışlarınıza karşı suskun kalamayacağınıza işaret etmekte. Bir anda canınıza tak etmenin verdiği konuşmalar yapabilirsiniz. Haklısınız fakat dikkat edin gerginlikler sağlığınızda sorunlara neden olmasın. İş hayatınızda ise son derece keyifli gelişmelerle yeniden yıldızın parladığı günlerdesiniz

 
KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat

Sevgili Kovalar, bugün anlık kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Özellikle işle ilgili konularda dikkatli davranın. Aksi halde zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden gelecek bir hediye gününüzü çok daha anlamlı kılabilir.
                             


BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart

Sevgili Balıklar bugün aşk hayanızda yaşanacak olumlu etkilerle sevineceğinize işaret etmekte. Yeni bir ilişkiye adım atabilir devam eden ilişkinizde evlilik kararı alabilirsiniz. İş hayatınızda ise risklerden uzak durmalı ve başkalarının doğruları ile değil kendinizin doğruları ile hareket etmelisiniz.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}