24 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu, kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 24 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları

Burcunuzun günlük yorumu her gün burada......


KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan

Sevgili Koçlar,bugün sizin dışınızda yaşanan tempo ve gelişmelere ayak uydurmanız için harekete geçmeniz gerekecek. Akıllı hareket etmeli ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. İletişimde zorlanabilirsiniz.



BOĞA BURCU
20 Nisan-20 Mayıs


Sevgili Boğalar bugün kararlılığınız ve cesaretiniz ön planda olacak. Özellikle iş hayatınızda bu tavrınız size sıkıntı veren bir konuyu tamamen söküp atacaktır yaşamınızdan. Aşk hayatınızda ise heyecanı yüksek ve eğlenceli bir gün karşılıyor sizleri.
 
 
İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
 


Sevgili İkizler bugün karşı cinsle ilişkilerinizde söylenen her sözden farklı manalar çıkarmayın. Böyle bir tavır çevrenizdeki insanlara itici gelecektir. Özel yaşamınızda ise kendinize dürüst olmalı ve duygularınızı netleştirmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

22 Haziran-22 Temmuz




Sevgili Yengeçler bugün kendinizi son derece halsiz hissedebilir gün boyu baş ağrısı çekebilirsiniz. Dinlenmediğiniz takdirde iş hayatınızda gözünüzden kaçacak konular olabilir. Özel yaşamınızda ise partnerinizden gelecek haberler enerjinizi yükseltecek

ASLAN BURCU

23 Temmuz-22Ağustos









Sevgili Aslanlar, bugün yönetici ya da üst düzey konumdaki iş yaptığınız insanlara aniden yaşanacak görüşmelerin getireceği faydaları göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise eski bir arkadaşınızla duygusal bir yakınlaşma içine girebilirsiniz.


BAŞAK BURCU
23 Ağustos-22 Eylül

Sevgili Başaklar bugün dikkat gerektiren işlerle ilgili ayrıntılara önem vermeniz gerekiyor. İlişkilerinizi güçlendirin pozitif davranın ve kendinize güvenin. Özel yaşamınızda ise korkularınızı partnerinizi suçlayarak güçlendirmeyin.
 
    
                                                    

TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler, bugün sağlık sorunları olanların sevineceği gelişmeler geliyor. Aşk hayatınızda ise kendinizi özgür bırakın ve hayatınızın aşkına fırsat verin.
 




AKREP BURCU

23Ekim-21 Kasım



Sevgili Akrepler bugün aşk hayatınızda özlem arzu ve yoğun duygular söz konusu. Günün ilk saatlerinden itibaren partnerinizle uyumunuz oldukça yüksek ve heyecan verici olacaktır. Bugün kalbinizdeki her duyguyu sözlerinize yansıtın ve aşkınıza sahip çıkın.

 
 
YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık


Sevgili Yaylar, bugün finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Yatırımlar riskli sonuçları beraberinde getirebilir. Arkadaşlarınızın parlak fikirleri sizin maddi kayıplarınız olabilir dikkatli olun. Özel yaşamınızda ailenizden destek göreceksiniz.

 

OĞLAK BURCU
  
22 Aralık-19 Ocak

Sevgili Oğlaklar bugün güvendiğiniz kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri iş hayatınızdaki güçlü yansımaları da beraberinde getirecek. Özel yaşamınızda ise eşinize olan sevgi ve saygınız onun içtenliği ve sevgisi karşısında duyduğunuz minnet daha da artacak.

 
KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat

Sevgili Kovalar, bugün özel yaşamınızda aile büyüklerinizle iletişime dikkat edip olayları tek taraflı düşünüp yorumlamamanız gerekiyor aksi halde işler sizin beklediğiniz gibi gitmeyebilir ve bencil yaklaşımlarınız başınızı ağrıtabilir dikkatli davranın.
                             


BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart

Sevgili Balıklar bugün özel yaşamınızda eski partnerlerinizle ilgili konuşmalar yapabilir geçmişte vermediğiniz tepkileri bugün verebilirsiniz. İçinizden geldiği gibi davranın ve yüklerinizi sözlerinize yansıtarak hafifleyin.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}