23 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu, kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 23 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları

Burcunuzun günlük yorumu her gün burada......


KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan

Sevgili Koçlar, bugün girişimci tavrınızla dikkat çekeceksiniz. Gerek iş gerek özel yaşamınızda bu tavrınızla herkesi etkileyecek ve isteklerinizi kolaylıkla elde edebileceksiniz.



BOĞA BURCU
20 Nisan-20 Mayıs


Sevgili Boğalar bugün ikili ilişkilerinizde yaşanacak olumlu etkilerle iş hayatınızda yeni fırsat ve imkanları beraberinde getirecek sizlere. Özel yaşamınızda da eşinizin/sevgilinizin hayatında yaşanan olumlu bir gelişmenin kutlamasını yapabilirsiniz
 
 
İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
 


Sevgili İkizler bugün aşk hayatınızda karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Geçmişte hayatınızda yer almış biri karşınıza çıkabilir ve var olan ilişkinizi bozmak için olmayan şeyleri varmış gibi ifade edebilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda sakin olun ve sizi böyle bir durumun içine çekmesine izin vermeyin.

YENGEÇ BURCU

22 Haziran-22 Temmuz





Sevgili Yengeçler bugüne beklediğiniz olumlu bir haberle uyanma ihtimaliniz yüksek. Bu iş hayatınızla, eğitim hayatınızla ilgili sizin için çok önem taşıyan bir konuda olabilir. Özel yaşamınızda ise sürprizlere hazır olun.

ASLAN BURCU

23 Temmuz-22Ağustos










Sevgili Aslanlar, bugün aile büyükleri ile anlaşmakta güçlük çekebilirsiniz. Sakin olun ve olayları büyütmeyin. Aşk hayatınızda ise bir anda gelişen olaylar karşısında yönünüzü tayin etmekte zorlanabilirsiniz.


BAŞAK BURCU
23 Ağustos-22 Eylül

Sevgili Başaklar bugün her bakımdan kendinizi huzurlu hissettirecek olaylarla moralinizi yükselterek kendinize güveninizi tazeleyecek. İş hayatınızda yeni teklifler terfi yeni bir görev söz konusu olabilecek. Şans sizinle.
 
    
                                                    

TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler, bugün çalışma arkadaşlarınızla yaşanacak sorunlara dikkat etmelisiniz. Kendinizi ispatlamaya çalışmayın bırakın herkes eteğindeki taşları döksün, gün sizin lehinize unutmayın. Özel yaşamda ise gizli kalan konular ortaya çıkabilir.
 




AKREP BURCU

23Ekim-21 Kasım



Sevgili Akrepler bugün öfke ve hırsın yakın çevrenizde fazlası ile etkin olacağına işaret etmekte. Bir anda sinirler gerilebilir ve siz kendinizi alakanız olmayan konuların içinde bulabilirsiniz dikkatli olun. Aşk hayatınızda da aynı durum olabilir. Olabildiğince bu tarz konulardan uzak kalın.

 
 
YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık


Sevgili Yaylar, sakin ve huzurlu bir güne sizleri bekliyor. Bugün her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir. İşinizle ilgili finansal sürprizle söz konusu olabilir yeni bir iş teklifi alabilir ek gelirler elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise bekarsanız bugün rastlantılar sizi heyecanlandırabilir.


OĞLAK BURCU
  
22 Aralık-19 Ocak

Sevgili Oğlaklar bugün uzun süredir canınızı sıkan bir konu yada olaya son noktayı koyarak zaferinizi ilan edebilirsiniz. Sustunuz olmadı söylediniz anlamadı siz de bugün artık son söylenecekleri söyleyerek konuyu sonsuza kadar kapatabilirsiniz. İş hayatınızda istikrarlı girişimler için favori bir gündesiniz.

 
KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat

Sevgili Kovalar, bugün yatırımlar krediler gibi konularda başvurularınız olumlu sonuçlanacaktır. Alım satımlar da karlı alışverişler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirlemeli ve sahip olduğunuz yeteneklerinizi geliştirmek için mücadele etmelisiniz.

                             


BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart

Sevgili Balıklar bugün yanlış anlaşılmalara karşı duyarlı olmanız gerekiyor. Aksi halde ön yargılar ilişkilerinizde sarsıntılara neden olacaktır. Özellikle işinizle ilgili konularda yersiz kaygılardan uzak durun.
 



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}