22 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu, kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 22 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları

Burcunuzun günlük yorumu her gün burada......


KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan

Sevgili Koçlar, öğle saatlerine kadar sorumluluk üstlenmeniz gerekecek. Kişi bu dönemde, toplum içindeki yerini ve saygınlığını önemseyecek. Eğer çalıştığınız alanda üst bir görevde iseniz, sorumluluklarınız çok daha belirgin olacak. Hedef belirlemek ve bu hedefe göre çalışma planınızı yapmak, uygulamak, işinize göre sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, sabırlı olmak vaktidir. İş hayatında yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini araştırabilirsiniz. Hem kariyer hem sorumluluklarınız hem de zorunluluklarınız anlamında ciddi düşünmeye sevkedici bir dönemdesiniz.

BOĞA BURCU
 20 Nisan-20 Mayıs


Sevgili Boğalar eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz,sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir gündesiniz.Güvenilir tutarlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlenecek. Ummadığınız kişilerden destek görmeniz mümkün. İş hayatınız veya eğitiminiz, akademik kariyerinizle ilgili haberleşme ve görüşmeler olabilir. Ayrıca aşk hayatınız, çocuk veya sağlığınızla ilgili konular üzerinde akıllıca düşünmenizi, planlamalarda bulunmanız gerekecek.

 
 
İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
 


Sevgili İkizler, öğle saatlerine kadar hayata gerçekçi bir şekilde bakacak, sorumluluk çerçevesinde hareket edeceksiniz. Bugünlerde  partnerinizin iş hayatı, mali durumu, ortak kazançların dürüst bir şekilde pay edilmesi, birbirinize duyduğunuz sadakat tümüyle önemli hale gelecek. Eğer bu anlamda bir problem varsa ve bunlar bir türlü düzeltilmiyorsa, iki kişinin de oturup saygı çerçevesi içinde bunları ele almaları mutlaka gerekebilir.Parasal, ailevi  konular üzerinde derinlikli düşünmeniz,  başkalarıyla birlik ve beraberlik anlamında yaşanan zorlukları gözden geçirmeniz mümkün. Finansal yaklaşımlarınızdan iç güvenliğinize kadar her konuyu ciddi anlamda ele almakta yarar var.   

YENGEÇ BURCU

22 Haziran-22 Temmuz







Sevgili Yengeçler,öz kimliğiniz ile partneriniz arasındaki farklılıkların belirgin hale gelecek. İlişkideki yerinizi oluşturabilmek için bir takım yenilgiler, belirsizlikler yaşanması ihtimali her zaman vardır. Her iki kişi de bu dönemde birbirine karşı açık ve dürüst şeklide yanaşabilirse, dış veya iç baskılarla el ele verilerek sorunlar çözülürse gayet faydalı olur. Olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerekiyor. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Partnerinizle ciddi bir biçimde konuşmanın, aksaklıkları ortak bir biçimde ele alarak çözümlemeniz gerektiğinin zamanı. Duygularınız oldukça ciddidir. Eğer karşınızdakinden eminseniz anlaşmaya hazırsınızdır.  

ASLAN BURCU
23 Temmuz-22Ağustos








Sevgili Aslanlar,sorumluluklar bir hayli yoğun şekilde kendini hissetirecek. İşimiz,  yaşantımızda, günlük hayattaki uğraşılarımızda, saygınlık, statü, titiz çalışma, güvenilirlik olguları bir hayli önem kazanacak. Eğer kişisel anlamda fazla sıkıntıya, sürekli ciddi çalışmaya, sorumluluk almaya hevesli bir Aslan değilseniz, bugün bir hayli sıkılabilirsiniz. Arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermeyin. Çalışma hayatınız ve maddi konular üzerinde ciddiyetle durulmasını sağlıyor. Bir şeylerin mutlaka düzenlenmesi ve güvenli hale getirilmesi lazım.   
BAŞAK BURCU
23 Ağustos-22 Eylül

Sevgili Başaklar aşkta bir hayli titiz düşüneceksiniz.  Aşk hayatında sorunları olanların bu dönemde bir hayli ciddi düşüneceklerini ve problemleri çözmeye çalışacaklarını söyleyebiliriz. Kazancınızla ilgili konular da bu geçişte önemlidir. Düzenli bir gelirimiz olsun isteriz.
 
                                                        

 TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler, ailevi değerlerin bir hayli önemsendiği ve sorumluluk duygusu içinde hareket edildiği bir gündesiniz. Problemlerin üstesinden gelebilmenin yolu, kişinin kendine olan saygısına bağlı olup, ailesine duyduğu sevgiyle de iç içedir. Eğer bu enerji süreci başladığında aranızda problemler varsa, bunların saygı, sevgi ve güven içinde halledilmesinde yarar var.
Çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmeniz söz konusudur.

 




AKREP BURCU

23Ekim-21 Kasım






Sevgili Akrepler sorumluluk sahibi olma, aklınızın kıvrımlarında çoğu zaman ciddi düşüncelerin yer aldığı bir süreçtir. Karamsar düşünmek size bir yarar sağlamaz. Ne istediğinizi bilecek ve ona göre belli bir yön tayininde bulunabilir. Ciddi kararlar bu görünümler sayesinde doğru biçimde alınabilir.


 
 
YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık








Sevgili Yaylar, maddi ve manevi anlamda garantide olmak isteyeceksiniz.  Çalışanlar, maaş artışlarıyla yakından ilgilidirler. Çalışmayanlar, iş arayışında bulunurlar. Parası olanlar yatırıma yönelirler. Eğer maddi açıdan sıkıntılarınız varsa, pek keyfiniz de olmayacak.Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlı. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Önünüzde açılan yeni yolu kaçırmayın. Hedefin için çabalamaktan asla vazgeçme diyerek çalışma azmimizi yükseltiyor.



OĞLAK BURCU
  
22 Aralık-19 Ocak

Sevgili Oğlaklar yeni hedefler belirlemek zamanıdır. Her konuda sağlamlaştırma, form kazandırma sürecidir.  Bunu ister bedensel ister hayatınızı düzenleme anlamında ele alın fark etmez.İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür.

 
KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat
Sevgili Kovalar, iş hayatınız ve ilişkinizle alakalı konuların gözden geçirildiği, biraz sessizliğin, ciddiyetin, disiplinin baskın olduğu zamanlardasınız. Maddi konularda gerçekçi ve  doğru karar vermenizi sağlayıcı bir dönemdesiniz.


                              


BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart
Sevgili Balıklar hayallerinin peşinden koşmak isteyenleriniz hedeflerine odaklanıyor, başarmak için gayret gösteriyorlar diyebiliriz. Para kazanmanın, ayakları üstünde durmanın, uzun vadeli düşünmenin kolay olduğu bu süreç işinizde kariyer basamaklarını yavaş ama etkili şekilde  çıkmak,  sizin işinize verdiğiniz öneme göre şekillenecektir. Arkadaş çevrenizi, genelde başarılı ve kendini oluşturmuş insanlardan seçiniz.
 



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}