17 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları



2015 burç yorumları, aslan burcu, başak burcu, balık  burcu, kova burcu, koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, burçlar, burç yorumları, haftalık burç yorumları, günlük burç yorumları, burçların tarihleri, burç sembolleri, 17 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları, bugünkü burç yorumları

Burcunuzun günlük yorumu her gün burada......


KOÇ BURCU
21 Mart-19 Nisan

Sevgili Koçlar Çarşamba günü karşılıklı her ilişkide uyum, paylaşım, ılımlılık, nezaket arayışımızı güçlendiriyor. Aşkı tamamen hissetmekten yanasınız. Popülerliğiniz yüksek. Bu günlerde patron konumundaki insanlarla iletişimde bulunurken, mesafeli olmalı ve işlerimizi yapmalıyız.
Akşamüstü saatlerine kadar ilişkilerde doyumsuzluk ve keyifsizlik hissedebiliriz. Gözlerden uzak kalmak isteyebilirsiniz. Bazen duygusal, bazen mantıklı kimi zaman katı bir tutum içinde olabilirsiniz. Ancak dengeyi kurmalıyız.

BOĞA BURCU
 20 Nisan-20 Mayıs

Sevgili Boğalar Çarşamba gününde sağlığımızla ilgilenmek, ilişkilerimize dikkat etmek, evimiz, ailemizle alakadar olmak için çok uygundur. Hayatın her şeye rağmen güzel olduğunu hissetmemizi sağlayacak bir gündeyiz.Zihniniz disiplinli düşünmeye açık olacaktır. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır. İlişkinizle ilgili konularda anlayışlı olmalısınız. Yeni bir başlangıç anlamına gelen her şeyden bu dönemde uzak durmanız faydalı olacaktır.
 




İKİZLER BURCU
21 Mayıs-21 Haziran
 
Sevgili İkizler Çarşamba günü içinizden geldiği gibi davranmanızı, konuşmanızı, aşkla buluşmanızı, çocuklarımız varsa onlarla ilgilenmenizi, hayatın güzelliklerinin tadına varmanızı sağlayacaktır. Kişisel ve ailevi meseleler üzerinde ve ortaklaşa yürütülen işlerde ciddiyet hakim olacaktır. Başkalarıyla her türlü paylaşımda dikkatli olmanız önemlidir. Parasal konularda dikkatli olunması gerekir.  Mesleki olarak daha üst seviyelerde bulunmak arzunuz yoğun olacak.  
 
YENGEÇ BURCU
22 Haziran-22 Temmuz



Sevgili Yengeçler Çarşamba günü daha güzel bir hayat yaşama arzunuzu güçlendiriyor.
5 Ocak tarihine kadar ilişkiniz, iş ortaklığınız veya genel anlamıyla insanlarla bağlantılarda bulunurken konuşmalarınıza, yazdıklarınıza dikkat etmek gereği duyabilirsiniz veya buna mecbur kalırsınız. Kimseyi kırmaktan hoşlanmazsınız. Huzurlu olabilmek adına politik davranmanızda yarar var. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. İnatlaşmalardan kaçının.
 

 
ASLAN BURCU
23 Temmuz-22Ağustos










Sevgili Aslanlar Çarşamba günü kısa bir yürüyüş, dostlarla bir araya gelmek, kardeşimizle ilgilenmek, hareketlilik yönünden olumludur. Neşeli olmak isteyeceksiniz. Kazanç sağlayan işlere yönelmek, hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere sıkı çalışmak gerekiyor. Yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak ve yaşamak gibi meseleler üzerinde ciddiyetle düşüneceksiniz. Başta otorite konumunda bulunan kişilerle olan ilişkiniz olmak üzere geleceğinizi ilgilendiren her konuda yapıcı düşünmeye çalışmanın zamanıdır.   
 

 

BAŞAK BURCU
23 Ağustos-22 Eylül

Sevgili Başaklar Çarşamba günümüzde her ihtimale karşı mali konularda bütçeyi aşmamak gerekiyor. Bir haberin gelişiyle, yeni bir karar vermemiz gerekebilir.
Ciddi düşünmenin, her meseleyi gerçekçi bir şekilde ele almanın gerekli olduğu bir dönemdesiniz. Yetenekli olduğunuz konularda sıkı çalışabilir, zamanında işlerinizi yetiştirmek için gayret gösterebilirsiniz.
Akşam üstüne doğru hayatınızda neyin değerli olduğunu sorgulayabilirsiniz.Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni kararlar için doğru bir zaman sayılmaz.
 

 
                                                        

 TERAZİ BURCU
23 Eylül-22 Ekim
Sevgili Teraziler Çarşamba gününde ışık saçacaksınız. Hem fiziksel anlamda güzel görünecek hem ruhen neşeli hissedeceksiniz. 5 Ocak tarihine kadar ailenizi, iş hayatınızı ve kişisel meselelerinizi bir hayli ciddiyetle gözden geçireceksiniz. Sizi birebir ilgilendiren meselelere ağırlık vereceksiniz. Özellikle aile içinde her mesele sizin arzularınıza uygun şekilde gelişmeyebilir. Belli bir baskı altında kalmanız mümkün. Karşınızdaki insanın ne düşündüğünü ve ne yapmaya çalıştığını anlamanız son derece önemlidir.
 

AKREP BURCU

23Ekim-21 Kasım



Sevgili Akrepler Çarşamba günü iç dünyamıza çekilerek ilişkimizde aksayan noktaları veya mutlu edici olanları gözden geçirebiliriz. 5 Ocak tarihine kadar olan dönemde ciddi biçimde hem hedeflerinizi hem mali konuları, hem de aşk hayatınızla ilgili meseleleri ele almanız önemlidir. Bazen karamsar düşünmeniz söz konusu olabilir.
Bu dönemde kimseye anlayış göstermek zorunda değilim diye düşünebilirsiniz. Eğer partneriniz bu ilişkide rahat davranıyorsa tabii ki öğleden sonranız pek huzurlu geçmeyebilir.
 


 
 
YAY BURCU
22 Kasım-21 Aralık





Sevgili Yaylar Çarşamba gününe dünyayı neşelendiren, paylaşımları güçlendiren bir ruh haliyle uyanıyoruz. Yeni bir buluşma, arkadaşlarımızla bir araya gelmek için uygundur. 5 ocak tarihine kadar, maddi ve manevi anlamda kendinizi garanti altına alma hissiyatınız yüksek. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerle devam edeceksiniz tekrar düşünün, ancak acele karar vermeyin. Sorun yaratan konular varsa ister istemez düşünülmeyi gerektirebilir. Akşam üstü saatlerinde bazı meselelerde iyi niyetli düşünmenin ne kadar yanlış olduğunu görebilirsiniz. Canınızı yakan, sizi rahatsız eden insanları içinizden affetmek gelmez.
OĞLAK BURCU
  
22 Aralık-19 Ocak
Sevgili Oğlaklar toplumsal ilişkilerinizde zoraki nezaketten hoşlanmıyorsunuz. Mali konularda aybaşına yaklaşırken, elimize geçebilecek gelirler olabilir.
5 ocak tarihine kadar yaşamdan beklediklerinizi, umut ettiklerinizi, hayallerinizi, uygulanabilir düşüncelerinizi hayata sunma ve hedefler belirleme anlamında güçlü hissedeceksiniz. Kimileriniz ilişkisi, bazıları ev veya aileyle alakalı mevzulardaki değişimler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak acele etmemelisiniz. Yenilikler için uygun bir bütçe mutlaka şart.
 
 
 
                                                                
KOVA BURCU  
20 Ocak-18 Şubat
Sevgili Kovalar bugün karşı cinsle temasın güçlendiği, sevdiğiniz kişiyle beraber olmanın rahatlatıcı etkisini hissedeceksiniz.
5 Ocak tarihine kadar hem geçmişte yaşanılanları ciddi bir şekilde düşünecek  hem de yarınlarınızı garanti altına alabilecek hedefler belirleyeceksiniz.
 Planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli. Acil kararlardan kaçınınız. Çevrenizle olan ilişkinizde politik şekilde hareket etmekte yarar var.


 
                            
BALIK BURCU
19 Şubat-20 Mart
Sevgili Balıklar gerek ilişkilerde gerekse kafamıza takılan bazı meseleler hakkında düşünmeliyiz.
5 Ocak tarihine kadar kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konular üzerinde gayet ciddi bir şekilde durabilirsiniz. İlişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Uyumlu davranmaya belli bir mesafeyi korumaya çalışan kişiler pek sorun yaşamayacaklar.
 
 












PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}