12.07.2015 Ardanın Ramazan Mutfağı Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi



Ardanın Ramazan Mutfağı İzle 12 Temmuz 2015 - Ardanın Ramazan Mutfağı Tarifleri ,Ardanın Ramazan Mutfağı 12 Temmuz 2015 son bölüm izle ,Ardanın Ramazan Mutfağı 12.07.2015 son bölüm tarifleri, Ardanın Ramazan Mutfağı İzle 12 Temmuz 2015 - TRT 1 12.07.2015 Ardanın Ramazan Mutfağı Tarifleri,Ardanın Ramazan Mutfağı İzle 12 Temmuz pazar 2015


1 adet ekmek kadayıfı
1 kg. toz şeker
1 litre su
1,5 litre vişne suyu
200 gr. kaymak

Ekmek kadayıfını kendinin yarısı kadar daha büyük bir fırın kabının içine alın.
Şerbet için, vişne suyu, su ve toz şekeri karıştırarak kaynatın.
Ardından fırın kabında ki ekmek kadayıfının üzerine şerbetten 4-5 kepçe gezdirin ve 180 derecede önceden ısıtılmış fanlı fırına atın.
10-15 dakika da bir çıkartıp üzerine şerbet gezdirerek 1-1,5 saat pişirin.
Ardından soğutun, dilimleyin ve kaymakla servis edin.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}