Nursel'in Mutfağı Fındıklı Tavuk Tarifi Tarifi 10 Haziran 2015 Sakarya



10 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 10 Haziran çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 10 Haziran 2015 nurselin mutfağı Fındıklı Tavuk Tarifi  nasıl yapılır, 10 Haziran nurselin mutfağı Fındıklı Tavuk Tarifi  tarifi, Fındıklı Tavuk Tarifi malzemeleri, Fındıklı Tavuk Tarifi nasıl pişirilir, Fındıklı Tavuk Tarifi   nasıl yapılır, nurselin mutfağı Fındıklı Tavuk Tarifi , Nurselin mutfağı 10 Haziran çarşamba yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 10.06.2015 Fındıklı Tavuk Tarifi Tarifi, nurselin mutfağı sakarya



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Fındıklı Tavuk Tarifi tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

FINDIKLI TAVUK

Malzemeler:

3 parça tavuk göğsü

3 adet patates

1,5 su bardağı fındık

1 adet havuç

4 dilim ekmek için

1 yemek kaşığı tel şehriye

1 tutam maydanoz

1 su bardağı süt

4 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

1 yemek kaşığı zeytinyağı


Hazırlanışı:
Tavuk göğüsü 3 parça olarak bol suda haşlanır. Suyundan çıkarılır ve küçük küçük didiklenir. Çekilen fındık ve su ile ıslatılan ekmek içleri ilave edilir. Tuzu ve karabiberi atılır. Zeytinyağı gezdirilip hamur gibi özleşene kadar yoğurulur. Sunum tabağına alınır. Haşlanan patatesler ezilir. tavuk, civciv ve horoz şekli verilir. Haşlanan havuçtan gagaları çörekotundan gözleri yapılır. Kavrulan bir kaşık tel şehriye ile kümesi yapılır. Sarımsaktan yumurtalar konur. Tane mısır ile hayvanların önüne yem, dereotları ile yeşillikler yapılıp sunuma alınır.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}