Nursel'in Mutfağı Bezelye Kızartması Tarifi 4 Haziran 2015 Giresun



4 Haziran 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 4 Haziran perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 4 Haziran 2015 nurselin mutfağı Bezelye Kızartması  nasıl yapılır, 4 Haziran nurselin mutfağı Bezelye Kızartması  tarifi, Bezelye Kızartması  malzemeleri, Bezelye Kızartması nasıl pişirilir, Bezelye Kızartması   nasıl yapılır, nurselin mutfağı Bezelye Kızartması  , Nurselin mutfağı 4 Haziran perşembe yemekleri, Nurselin Mutfağı çay saati 04.06.2015 Bezelye Kızartması  Tarifi, nurselin mutfağı giresun yemekleri




Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Bezelye Kızartması tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle.

BEZELYE KIZARTMASI

Malzemeler:

1 kilo taze yaprak bezelye
 mısır unu

4 adet yumurta

1 çay kaşığı tuz

yarım çay bardağı sıvı yağ


Hazırlanışı: 
Fasulyelerin uç kısımları alınır ve kılçıkları temizlenir. Tuz atılan bol suda yumuşayana kadar haşlanır. 
Yumuşayınca suyu süzülür ve soğutulur. Üzerine yumurta kırılır. Tuz atılır. Katılan Mısır unu ile harmanlanır. Sıvı yağ konulan tavaya alınır. Pişme sırasında Üzerine 1 yumurta gezdirilir. Altı kızarınca ters çevrilir ve 2 yüzeyi de kızartılır. Bezelye kızartması sunuma hazırdır





PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}