Gülenay ile Pasta-Börek tarifleri, stv Gülenay ile Pasta-Börek programı, 29 Haziran 2015 gülenay ile pasta börek tarifleri, 29 Haziran 2015 pazartesi gülenay ile pasta börek izle, Gülenay ile Pasta & börek Keşkül Tarifi- 29 Haziran 2015, gülenay Keşkül tarifi,Gülenay ile Pasta & Börek Keşkül Tarifi- 29 Haziran 2015, Keşkül nasıl yapılır
Gülenay ile Pasta & Börek
Keşkül Tarifi- 29 Haziran 2015
Hazırlanışı:
Keşkül Tarifi- 29 Haziran 2015
Malzemeler:
1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı pirinç unu
1 paket vanilya
3 çorba kaşığı hindistan cevizi
3 çorba kaşığı toz badem
1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı pirinç unu
1 paket vanilya
3 çorba kaşığı hindistan cevizi
3 çorba kaşığı toz badem
Hazırlanışı:
Sütün içerisine şeker, pirinç unu vanilya, hindistan cevizi ve toz badem karıştırılarak pişmek üzere ocağa alınır. Sürekli karıştırılarak koyulaşana kadar pişirilir. Piştikten sonra kaselere alınarak üzeri süslenir ve soğuduktan sonra servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder