Nurselin Mutfağı 8 Mayıs 2015 Altın Kesesi Tarifi Nevşehir



8 Mayıs 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 8 Mayıs cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 8 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Altın Kesesi nasıl yapılır, 8 Mayıs 2015 nurselin mutfağı Altın Kesesi tarifi, Altın Kesesi malzemeleri, Altın Kesesi nasıl pişirilir, Altın Kesesi nasıl yapılır, nurselin mutfağı Altın Kesesi, Nurselin mutfağı cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı Nevşehir 08.05.2015 Altın Kesesi Tarifi nevşehir



Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Altın Kesesi tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

ALTIN KESESİ

Malzemeler:
Muhallebisi için:
5 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket toz krem şanti
1 yemek kaşığı tereyağı

Krep hamuru için:
4 adet yumurta
2 su bardağı süt
5 yemek kaşığı şeker
1,5 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
yarım çay bardağı sıvı yağ
yarım çay bardağı su

Hazırlanışı:
Muhallebisi için tereyağı, süt, un, şeker pişirilir. Soğuduktan sonra içerisine toz krem şanti ve vanilya ilave edilerek mikserle çırpılır.Normal krep hamurundan daha cıvık bir hamur elde edilir. Krep hamuru için yumurta süt, şeker, un, kakao ve su mikserle iyice çırpılır. Krep tavası ısıtılarak sıvı yağ ile yağlanır ve bir kepçe krep hamuru tavaya yayılır.Kapağı kapalı bir şekilde krep hamuru pişirilir. Piştikten sonra arasına kremadan koyularak kese şeklinde kapatılır ve süslü ip ile bağlanır ve servis edilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}