21 Mayıs 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Karadutlu cheesecake Tarifi



yeşil elma 21.04.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta  Karadutlu cheesecake tarifi, yeşil elma  Karadutlu cheseecake nasıl yapılır,  Karadutlu cheseecake malzeme listesi, Karadutlu cheseecake tarifi, Karadutlu cheseecake nasıl yapılır, Karadutlu cheseecake nasıl yapılır,  Karadutlu cheseecake tarifi, yeşil elma bugün, 21 nisan 2015 perşembe yeşil elma tarifleri, 21 nisan 2015 perşembe oktay usta tarifleri





Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.

KARADUTLU CHEESECAKE

Malzemeler:
1,5 paket burçak bisküvi
75 gram tereyağı

Kreması İçin:
 2 paket labne
 1 paket krema
 2 yumurta
 3 çorba kaşığı un
 1 çorba kaşığı mısır nişastası
 1 su bardağı toz şeker
 1 paket vanilya
 1 limon suyu ve limon kabuğu rendesi

Üzeri İçin:
1 su bardağı karadut
1 çay bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı mısır nişastası
Yarım çay bardağı soğuk su

Hazırlanışı:
Bisküviler robotta çekilerek eritilmiş tereyağı ile karıştırılarak yağlı kelepçeli kalıbın altına yayılır ve bardak arkası ile bastırılıp dolaba kaldırılır.
Kreması için labne ve krema çırpılır, İçerisine yumurta, un, mısır nişastası,toz şeker,vanilya ve limon kabuğu rendesi katılarak karıştırılır ve bisküvinin üzerine yayılır.
160 derece sıcak fırında yaklaşık 1 saat  pişirilir.
Üzerine için karadut ve şeker pişirilir. İçine su ile açılmış nişasta eklenip kıvamını alan kadar pişirilmeye devam edilir. ılıyınca cheesecakenin üzerine yayılır ve dolapta dinlendirilir. Daha sonra kalıptan çıkarılıp servis edilir.




PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}