8 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 8 nisan çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 8 nisan 2015 nurselin mutfağı Haşlama nasıl yapılır, 8 nisan 2015 nurselin mutfağı Haşlama tarifi, Haşlama malzemeleri, Haşlama nasıl pişirilir, Haşlama nasıl yapılır,nurselin mutfağı Haşlama, Nurselin mutfağı rize yemekleri
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Haşlama tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
Hazırlanışı
Nurselin Mutfağı 8 Nisan 2015 Haşlama Tarifi
Malzemeler:
- 500 gram kemikli et
- yarım su bardağı korkoti (mısır yarması)
- 2 bağ karalahana
- 2 adet kuru soğan
- 300 gram bal kabağı
- 1 bardak haşlanmış renkli fasulye
- 1 bardak haşlanmış mısır
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 adet kurutulmuş acı biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 kaşık tereyağı
0 yorum:
Yorum Gönder