Nurselin Mutfağı 8 Nisan 2015 Haşlama Tarifi



8 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 8 nisan çarşamba nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 8 nisan 2015 nurselin mutfağı Haşlama nasıl yapılır, 8 nisan 2015 nurselin mutfağı Haşlama tarifi, Haşlama malzemeleri, Haşlama nasıl pişirilir, Haşlama nasıl yapılır,nurselin mutfağı Haşlama, Nurselin mutfağı rize yemekleri





Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Haşlama tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..

Nurselin Mutfağı  8 Nisan 2015 Haşlama Tarifi

Malzemeler:
  • 500 gram kemikli et
  • yarım su bardağı korkoti (mısır yarması)
  • 2 bağ karalahana
  • 2 adet kuru soğan
  • 300 gram bal kabağı
  • 1 bardak haşlanmış renkli fasulye
  • 1 bardak haşlanmış mısır
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet kurutulmuş acı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 kaşık tereyağı

Hazırlanışı
  • Kemikli etler tereyağında biraz kavrulur. Rengi dönünce bol su eklenip haşlanmaya bırakılır.
  • Mısır yarması sıcak suda 15-20 dakika kadar bekletilir.
  • Karalahana yaprakları ince ince doğranır ve bol suda haşlanır.
  • Az pişen etlerin üzerine küçük küçük doğranan soğanlar ve küp küp doğranan kabaklar bırakılır. Haşlanan lahana ve doğranan patatesler eklenir. Sıcak suda bekletilen korkoti, mısır ve haşlanan barbunya ilave edilir. İsteğe bağlı baharatları atılır. 1 kaşık tereyağ eklenip, pişirilmeye bırakılır.Ocaktan alınınca içine ceviz atılır.



  • PAYLAŞ
      Blogger Yorumla
      Facebook Yorumla

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    }