27 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 27 nisan pazartesi nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 27 nisan 2015 nurselin mutfağı Cheesecake nasıl yapılır, 27 nisan 2015 nurselin mutfağı Cheesecake tarifi, Cheesecake malzemeleri, Cheesecake nasıl pişirilir, Cheesecake nasıl yapılır, nurselin mutfağı Cheesecake, Nurselin mutfağı pazartesi yemekleri, Nurselin Mutfağı 27.04.2015 Cheesecake Tarifi
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Cheesecake tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
Hamuru İçin:
2,5 paket yulaflı bisküvi
110 gr tereyağı
Kreması İçin:
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 paket süt kreması
2 paket toz krem şanti
1 paket labne
Sosu İçin:
500 gr vişne
2 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı mısır nişastası
2 bardak su
Hazırlanışı:
Bisküviler iyice ufalanarak eritilmiş tereyağı ile iyice karıştırılır. Kelepçeli kalıbın tabanına bastırılarak tabanına sıkıştırılır. Kreması için yumurta ve şeker, yoğurt, süt kreması krem şanti ve labne mikserle çırpılarak kalıptaki bisküvilerin üzerine dökülür ve kelepçeli kalıbın altı ve etrafını kaplayacak şekilde önce folyo sonra yağlı kağıt ile kaplanıp, tepsiye alınır fırında biraz pişirilir.vişne, şeker, nişasta ve su pişirilerek soğutulur. Pişen cheesecake kalıptan çıkarılmadan üzerine soğumuş vişneli sos dökülür. Dolapta iyice soğuduktan sonra kelepçesi çıkarılarak servis edilir.
CHEESECAKE
Malzemeler:
Hamuru İçin:
2,5 paket yulaflı bisküvi
110 gr tereyağı
Kreması İçin:
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 paket süt kreması
2 paket toz krem şanti
1 paket labne
Sosu İçin:
500 gr vişne
2 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı mısır nişastası
2 bardak su
Hazırlanışı:
Bisküviler iyice ufalanarak eritilmiş tereyağı ile iyice karıştırılır. Kelepçeli kalıbın tabanına bastırılarak tabanına sıkıştırılır. Kreması için yumurta ve şeker, yoğurt, süt kreması krem şanti ve labne mikserle çırpılarak kalıptaki bisküvilerin üzerine dökülür ve kelepçeli kalıbın altı ve etrafını kaplayacak şekilde önce folyo sonra yağlı kağıt ile kaplanıp, tepsiye alınır fırında biraz pişirilir.vişne, şeker, nişasta ve su pişirilerek soğutulur. Pişen cheesecake kalıptan çıkarılmadan üzerine soğumuş vişneli sos dökülür. Dolapta iyice soğuduktan sonra kelepçesi çıkarılarak servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder