24 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 24 nisan cuma nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 24 nisan 2015 nurselin mutfağı Turşulu Pilav nasıl yapılır, 24 nisan 2015 nurselin mutfağıTurşulu Pilav tarifi, Turşulu Pilav malzemeleri, Turşulu Pilav nasıl pişirilir, Turşulu Pilav nasıl yapılır, nurselin mutfağı Turşulu Pilav, Nurselin mutfağı cuma yemekleri, Nurselin Mutfağı 24.04.2015 Turşulu Pilav Tarifi Artvin Hopa
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Turşulu Pilav tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
1 kase fasulye turşusu
4 bardak pirinç
2 kuru soğan
1 tutam maydanoz
2 kaşık tereyağı
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
6 bardak su
Hazırlanışı:
Yemeklik doğranan soğanlar tavada yağ ile birlikte kavrulur.İçerisine yıkanıp süzülmüş pirinçler katılarak kavurmaya devam edilir.6 bardak su ve tuz ilave edilerek pişmeye bırakılır. Pişen pilava doğranmış turşu, karabiber ve pul biber eklenerek karıştırılır ve servis edilir.
TURŞULU PİLAV
1 kase fasulye turşusu
4 bardak pirinç
2 kuru soğan
1 tutam maydanoz
2 kaşık tereyağı
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
6 bardak su
Hazırlanışı:
Yemeklik doğranan soğanlar tavada yağ ile birlikte kavrulur.İçerisine yıkanıp süzülmüş pirinçler katılarak kavurmaya devam edilir.6 bardak su ve tuz ilave edilerek pişmeye bırakılır. Pişen pilava doğranmış turşu, karabiber ve pul biber eklenerek karıştırılır ve servis edilir.
0 yorum:
Yorum Gönder