21 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 21 nisan salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 21 nisan 2015 nurselin mutfağı Şambali nasıl yapılır, 21 nisan 2015 nurselin mutfağı Şambali tarifi, Şambali malzemeleri, Şambali nasıl pişirilir, Şambali nasıl yapılır, nurselin mutfağı Şambali, Nurselin mutfağı salı yemekleri, Nurselin Mutfağı 21.04.2015 Şambali tatlısı Tarifi Uşak
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Şambali Tatlısı tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
1 kg irmik
1 bardak pekmez
2 bardak şeker
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
yarım bardak fındık
Şebeti İçin:
9 su bardağı şeker
6 su bardağı su
2 dilim limon
Hazırlanışı:
Bütün fındık ve pekmez hariç bütün malzemeler karıştırılarak yağlanmış fırın tepsisine yayılır.Üzerine pekmez sürülerek fındık taneleri aralıklı olarak yerleştirilir ve 180 derece fırında pişirilir.Pişirilen sıcak şerbet pişen tatlının üzerine gezdirilir. ( şerbet ve tatlı sıcak olmalı)
ŞAMBALİ TATLISI
Malzemeler:
1 kg irmik
1 bardak pekmez
2 bardak şeker
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
yarım bardak fındık
Şebeti İçin:
9 su bardağı şeker
6 su bardağı su
2 dilim limon
Hazırlanışı:
Bütün fındık ve pekmez hariç bütün malzemeler karıştırılarak yağlanmış fırın tepsisine yayılır.Üzerine pekmez sürülerek fındık taneleri aralıklı olarak yerleştirilir ve 180 derece fırında pişirilir.Pişirilen sıcak şerbet pişen tatlının üzerine gezdirilir. ( şerbet ve tatlı sıcak olmalı)
0 yorum:
Yorum Gönder