21 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 21 nisan salı nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 21 nisan 2015 nurselin mutfağı Celpleme Et nasıl yapılır, 21 nisan 2015 nurselin mutfağı Celpleme Et tarifi, Celpleme Et malzemeleri, Celpleme Et nasıl pişirilir, Celpleme Etnasıl yapılır, nurselin mutfağı Celpleme Et, Nurselin mutfağı yemekleri salı, Nurselin Mutfağı 21.04.2015 Celpleme Et Tarifi Uşak
Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Celpleme Et tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..
Malzemeler:
250 gr arpacık soğan
4 adet küçük boy soğan
750 gr kuzu kol parça
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı tereyağı
2 adet defne yaprağı
1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Kemikli kuzu etlerinin üzerine bol su eklenerek haşlanmaya bırakılır. Kaynadıktan sonra köpükleri alınır. Başka bir tencerede kabukları soyulan arpacık soğanlar sıvı yağda kavrulur. İçerisine diğer soğanlar da ilave edilir. Biraz kavrulunca biber ve domates salçası eklenir. Üzerine haşlanan etler, suyu ile beraber dökülür. Defne yaprağı eklenip pişirilmeye bırakılır. Altını kapatmaya yakın tuz eklenir.Afiyet olsun.
CELPLEME
Malzemeler:
250 gr arpacık soğan
4 adet küçük boy soğan
750 gr kuzu kol parça
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı tereyağı
2 adet defne yaprağı
1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Kemikli kuzu etlerinin üzerine bol su eklenerek haşlanmaya bırakılır. Kaynadıktan sonra köpükleri alınır. Başka bir tencerede kabukları soyulan arpacık soğanlar sıvı yağda kavrulur. İçerisine diğer soğanlar da ilave edilir. Biraz kavrulunca biber ve domates salçası eklenir. Üzerine haşlanan etler, suyu ile beraber dökülür. Defne yaprağı eklenip pişirilmeye bırakılır. Altını kapatmaya yakın tuz eklenir.Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder