Deryanın Dünyası 3 Nisan 2015 tarifleri İzle- Deryanın Dünyası Meyveli Pasta Tarifi



Deryanın dünyası izle, 3 Nisan 2015 deryanın dünyasında ne tarifler yayınlandı, deryanın dünyası tarifleri, deryanın dünyası hangi kanalda, deryanın dünyası Meyveli Pasta tarifi, Meyveli Pasta nasıl yapılır, Meyveli Pasta nasıl yapılır, Meyveli Pasta malzeme listesi, Meyveli Pasta tarifi,Meyveli Pasta nasıl yapılır, Meyveli Pasta tarifi, 





Hafta içi her gün 12:50'de kanaltürk ekranlarında yayınlanan kadın programı Derya'nın Dünyası tarifleri yayınlandıktan hemen sonra sizlerle buluşuyor.

MEYVELİ PASTA

Malzemeler:
1 paket hazır pasta keki
 1 su bardağı vişne suyu
 250 gram çilek
 2 adet kivi
 2 adet muz
 1 paket beze

Kreması İçin:

 2 su bardağı süt
 1 kahve fincanı şeker
 1 adet yumurta
 2 adet yumurta sarısı
 1 kahve fincanı mısır nişastası
 2 çorba kaşığı tereyağı
 1 paket vanilya
 1 paket köpürtülmüş şanti

Hazırlanışı:
Krema için süt, şeker,yumurta,nişasta ve tereyağıyla katı bir krema pişirilerek soğutulur. Soğuduktan sonra köpürtülmüş krem şantinin içerisine katılarak mikserle çırpılır. Derin bir kabın içerisine pandispanya keki dilimlenerek yerleştirildikten sonra vişne suyuyla ıslatılır. Hazırlanan krema sıkma torbasıyla ıslatılan kekin üzerine gezdirilir. Kremanın üzerine çilekler yerleştirilir.Üzerine bir kat daha kek dilimleri yerleştirilir. Tekrar vişne suyuyla ıslatılır ve yine krema sıkılır .Üzerine kiviler yerleştirilir.En az 6 saat dolapta dinlendirilerek servis edilir.



PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}