13 Nisan 2015 Oktay Usta Yeşil Elma Kraliçe Tacı Tarifi



yeşil elma 13.04.2015 tarifleri, yeşil elma tarifler, oktay usta , oktay usta tarifler, oktay usta izle, samanyolu oktay usta, oktay ustada bugün ne yapıldı, oktay usta kolay yemek tarifleri, oktay usta Kraliçe Tacı tarifi, yeşil elma Kraliçe Tacı nasıl yapılır, Kraliçe Tacı malzeme listesi,Kraliçe Tacı tarifi, Kraliçe Tacı nasıl yapılır, Kraliçe Tacı nasıl yapılır, Kraliçe Tacı tarifi, yeşil elma bugün, 13 nisan 2015 pazartesi yeşil elma tarifleri, 13 nisan 2015 pazartesi oktay usta tarifleri





Hafta içi her gün muhteşem tariflerle ekrana gelen Yeşil Elma'nın tüm tarifleri yayınlandıktan hemen sonra burada.
 
KRALİÇE TACI

Malzemeler:

  • 750 gr. kuzu pirzola
  • Pilavı için:
  • 4 su b. pirinç
  • 1 çorba k. tereyağı
  • 1 su b. kemik suyu
  • mısırözü yağı
  • 1 demet yeşil soğan
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 havuç
  • safran
  • 1 çorba k. domates salçası
  • 1 domates

  • Hazırlanışı:
  • Kuzu pirzolayı bütün olarak kıvırıp taç şekli verin.
  • Kürdanlarla tutturun.Üzerine tuz ve karabiber
  • ekleyip fırında nar gibi pişirin. Diğer tarafta sade
  • beyaz bir pilav pişirin. Pişen pilavı 4 e ayırın. 1.kısmına
  • ince kıyılmış yeşil soğan,dereotu ve maydanoz karıştırın.2.kısmına
  • domates ve domates salçasını pişirerek karıştırın. 2.kısmına
  • sotelediğiniz rende havuç ve safran karışımını karıştırın.
  • 4. kısmı beyaz kalsın.daha sonra ortası boş bir kek kalıbına
  • yanyana renkler gelecek şekilde bastırıp ters çevirin. fırından
  • çıkan pirzolayla servis yapın. bu servis uzun zaman akıllarda
  • kalacak.



  • PAYLAŞ
      Blogger Yorumla
      Facebook Yorumla

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    }