02 Nisan 2015 Nurselin Mutfağı Oba Çorbası Tarifi



02 nisan 2015 nurselin mutfağı tarifleri, nurselin mutfağı izle, nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün nurselin mutfağında ne yapıldı, 02 nisan perşembe nurselin mutfağında bugün ne yapıldı, nurselin mutfağı hangi kanalda, 02 nisan 2015 nurselin mutfağı Oba Çorbası nasıl yapılır, 02 nisan 2015 nurselin mutfağı Oba Çorbası tarifi, Oba Çorbası malzemeleri, Oba Çorbası nasıl pişirilir,Oba Çorbası nasıl yapılır, nurselin mutfağı Bursa yemekleri,





Hafta içi her gün saat 12:00'da Show TV ekranlarında yayınlanan Nursel'in mutfağı programında yapılacak olan Oba Çorbası tarifi yayınlandıktan hemen sonra sizlerle..


OBA ÇORBASI

Malzemeler:
yarım kğ mantar
2 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı un
2,5 bardak süt
1 litre et suyu
1 adet havuç
1 tatlı kaşığı tuz

Hamuru için:
1 bardak un
1 çay bardağı su
yarım çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:
Tencereye  tereyağı ilave edilerek un eklenir ve kavurulur.Üzerine süt ve et suyu ilave edilerek kaynamaya bırakılır. Ayrı bir yerde un, su ve tuz yoğurularak hamur elde edilir. hamurlar küçük küçük toplar halinde yuvarlanır ve kaynayan çorbaya ilave edilir.Mantarlar ve havuç  küp şeklinde doğranarak tavada tereyağıyla birlikte 2-3 dakika kavrulur.Üzerine karabiber ve pul biber ilave edilrek hamurlar pişip çorbanın üzerine çıktıktan sonra çorbanın üzerine ilave edilir.


PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}