Refika'nın Mutfağı 25 Mart 2015 Köz Biberli Batırmalık Tarifi



Refika'nın Mutfağı 25 Mart 2015 ntv- 25.03.2015 Refika'nın Mutfağı Tarifleri, kadayıflı parmak tavuk tarifi, refikanın mutfağı kadayıflı parmak tavuk tarifi, parmak tavuk nasıl yapılır, Köz Biberli Batırmalık Tarifi,Baharatlı Mısır Ekmeği Tarifi,

Mutfak robotunun en altına 8 dal maydanozu yerleştirin. Üzerine 8 adet çeri domatesi, ikiye böldüğünüz 1 adet küçük kırmızı soğanı, 1 diş sarımsağı, 3 tane közlenmiş kırmızı biberi yerleştirin ve mutfak robotunu birkaç tur çalıştırın. Fazla çalıştırırsanız çok suyunu bırakır ve bulamaç gibi olur, bu şekilde güzel bir ezme görüntüsünde olacak. Malzemeleri çektikten sonra üzerine 1 tatlı kaşığı toz şekeri, 1 çay kaşığı tuzu ve ½ çay kaşığı pul biberi ekleyip, karıştırın. Dilerseniz 2 çorba kaşığı zeytinyağı da ekleyebilirsiniz servis ederken.
Malzemeler
8 adet çeri domates
3 tane közlenmiş kırmızı biber
8 dal maydanoz
1 adet küçük kırmızı soğan
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığ tuz
1 çay kaşığı pulbiber
½ çay kaşığı karabiber
İsteğe göre;
2 çorba kaşığı zeytinyağı

PAYLAŞ
    Blogger Yorumla
    Facebook Yorumla

0 yorum:

Yorum Gönder

}